Συντριπτικά υπέρ του θερινού πενθημέρου οι έμποροι του Αγρινίου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσης του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην αίθουσα του Επιμελητηρίου τα παρευρισκόμενα μέλη ψήφισαν υπέρ του θερινού πενθημέρου λειτουργίας των καταστημάτων για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο.

Η ψηφοφορία έγινε δια της ανατάσεως της χειρός και μόνο ένα άτομο σήκωσε το χέρι για να υποστηρίξει την λειτουργία των καταστημάτων και το Σάββατο. Μέσω ερωτηματολογίου που είχε διανεμηθεί στους εμπόρους του Αγρινίου (498) προέκυψε και το αποτέλεσμα για το πενθήμερο, καθώς από τους 498 οι 383 ψήφισαν υπέρ του πενθημέρου, ενώ οι 115 τάχθηκαν υπέρ της λειτουργίας των καταστημάτων και το Σάββατο. Εκ των 383 που υποστήριξαν το πενθήμερο οι 342 ψήφισαν ώστε τα καταστήματα να είναι κλειστά το Σάββατο τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, ενώ οι 29 εξ αυτών ψήφισαν ώστε το πενθήμερο να τεθεί σε εφαρμογή μεταξύ 14 Ιουλίου και 18 Αυγούστου. Επίσης, 12 έμποροι εκ των 383 ψήφισαν θετικά στην εφαρμογή του πενθημέρου μόνο για τον μήνα Αύγουστο. Ακόμη, από τα 115 άτομα που εξ αρχής δήλωσαν υπέρ της λειτουργίας των καταστημάτων και το Σάββατο, οι 71 θα ήταν θετικοί στην εφαρμογή του πενθημέρου μόνο του Αύγουστο.

Κατά την διάρκεια της συνέλευσης συζητήθηκε το ζήτημα της Εργατικής Πρωτομαγιάς, χωρίς ωστόσο να ληφθεί απόφαση, καθώς το θέμα μετατέθηκε για την επόμενη γενική συνέλευση του συλλόγου. Πέραν όμως της Εργατικής Πρωτομαγιάς τέθηκε επί τάπητος και ψηφίστηκε ο διοικητικός και οικονομικός προϋπολογισμός.

emporikos-sillogos (1)

emporikos-sillogos (2)

emporikos-sillogos (3)

emporikos-sillogos (4)

emporikos-sillogos (5)

emporikos-sillogos (6)

emporikos-sillogos (7)

emporikos-sillogos (8)

emporikos-sillogos (9)

Τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου