ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΠρωταθληματικός αγώνας AUTO – MOTO στο Αγρίνιο – Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στον μικρό Παναγιώτη – Ραφαήλ

Πρωταθληματικός αγώνας AUTO – MOTO στο Αγρίνιο – Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στον μικρό Παναγιώτη – Ραφαήλ

Πρωταθληματικός αγώνας AUTO – MOTO στο Αγρίνιο – Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στον μικρό Παναγιώτη – Ραφαήλ

Ύστερα από προτροπή των οδηγών και με την βοήθεια του συλλόγου ΑΣΗ – Proaction Motorsport Event και της Ομοσπονδίας μας ΟΜΑΕ ο τελευταίος πρωταθληματικός αγώνας AUTO – MOTO θα γίνει στις 15/16/17 Νοεμβρίου και τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στην οικογένεια του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ.

Σε λίγες μέρες θα ανακοινωθεί και η προπώληση των εισιτηρίων έτσι ώστε όλοι να προμηθευτούν, με σκοπό για όσους έρθουν στον αγώνα να είναι πιο γρήγορη η διέλευση τους στον χώρο της πίστας αλλά και για κάποιους άλλους που πιθανόν θα ήθελαν να βοηθήσουν αλλά αδυνατούν να έρθουν.

Μακάρι η αγάπη μας για το σπορ μας να μπορέσει να οδηγήσει ακόμη πιο γρήγορα αυτό το αγγελούδι στην Βοστόνη. Με τον τρόπο αυτό θα μπορέσουμε και εμείς να συμβάλουμε σε όλο αυτό το εγχείρημα

Υ.Γ.: σε περίπτωση που μέχρι την ημερομηνία που θα διεξαχθεί ο αγώνας έχουν συγκεντρωθεί τα χρήματα το ποσό που θα έχουμε συγκεντρώσει θα διατεθεί στο Ίδρυμα Η Θεοτόκος (ίδρυμα προστασίας απροσάρμοστων).

Και το Ράδιο Ταξί Αγρινίου δίπλα στον Παναγιώτη – Ραφαήλ

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr