Απόπειρα εξαπάτησης επιχειρηματία στην Αμφιλοχία

Άγνωστος δράστης χθες το πρωί, προσποιούμενος επώνυμο Αμφιλοχιώτη, επικοινώνησε με επιχειρηματία της περιοχής παραγγέλλοντας εμπορεύματα συνολικού ποσού 120€ τα οποία και θα κατέθετε σε λογαριασμό μέσω e-banking. Λίγη ώρα αργότερα, επικοινώνησε και πάλι με την επιχείρηση  ισχυριζόμενος πως από λάθος κατέθεσε ποσό 2.400€ αντί 120€ και μάλιστα από άλλη τράπεζα (valeur 3 ήμερων εμφάνιση στο λογαριασμό πίστωσης) ζήτησε να του επιστρέψει μέσω e-banking τα 2.280€.
Ο επιχειρηματίας, αντιλήφθηκε πως κάτι δεν δένει με την όλη υπόθεση και κυρίως η φωνή που δεν έμοιαζε με τον γνωστό Αμφιλοχίωτη, και τον κάλεσε να περάσει ο ίδιος από την επιχείρηση να παραλάβει σε μετρητά. Στην συνέχεια επικοινώνησε με το ισχυριζόμενο πρόσωπο και αποκαλύφθηκε ότι επρόκειτο για απάτη.
Να σημειωθεί πως σε εξέλιξη βρίσκεται από νωρίς χθες το πρωί επιχείρηση του τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου σε Δυτική Ελλάδα, Αττική και Κρήτη για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας ενέχονται σε δεκάδες περιπτώσεις εξαπάτησης επιχειρηματιών ιερέων και άλλων πολιτών.

e-maistros.gr

Αφαίρεσε από οικία ηλικιωμένης στην Κατούνα κάρτα ανάληψης και έκανε αγορές στο Αγρίνιο!