ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΠροσλήψεις 700 συνοριοφυλάκων από τη Frontex – Μέχρι πότε οι αιτήσεις

Προσλήψεις 700 συνοριοφυλάκων από τη Frontex – Μέχρι πότε οι αιτήσεις

Προσλήψεις 700 συνοριοφυλάκων από τη Frontex – Μέχρι πότε οι αιτήσεις

Σε 700 προσλήψεις συνοριοφυλάκων από όλη την Ευρώπη προχωράει η Frontex, για την προστασία των θαλάσσιων και χερσαίων συνόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι αιτήσεις θα διαρκέσουν έως τις 16 Δεκεμβρίου.

Οι αποστολές τους θα αφορούν συνοριακό έλεγχο, επιτήρηση συνόρων, συλλογή πληροφοριών για την κατάσταση των Ευρωπαϊκών συνόρων κ.α. ενώ, θα εργάζονται στα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ η και σε μη κράτη μέλη.

Καθένας από τους επιλεγέντες υποψήφιους θα λάβει βασική εκπαίδευση διάρκειας έως έξι μηνών προκειμένου να προετοιμαστεί για την ανάπτυξη αποστολών σε περιοχές επιχειρήσεων τον Ιανουάριο του 2021.

Αναλυτικά:

-Οι συνοριοφύλακες θα λάβουν εξάμηνη εκπαίδευση με μισθό και με σκοπό να αναλάβουν υπηρεσία από τον Ιανουάριο του 2021

-Θα μεταφέρουν υπηρεσιακό οπλισμό και θα περιπολούν μεταξύ συνοριακών περασμάτων

-Οι αποστολές τους θα αφορούν συνοριακό έλεγχο, επιτήρηση συνόρων, συλλογή πληροφοριών για την κατάσταση των Ευρωπαϊκών συνόρων κ.α.

-Θα εργάζονται στα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ ενώ μπορεί να εργαστούν και σε μη κράτη μέλη

-Η προϋπηρεσία των υποψηφίων θα μετρήσει ανάλογα με το αντικείμενο της θέσης

-Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ολοκληρώνεται στις 16 Δεκεμβρίου 2019.

Εκπαίδευση

Υπάρχουν διαφορετικές εκπαιδευτικές απαιτήσεις για καθένα από τα τρία επίπεδα.

Για το βασικό επίπεδο, πρέπει να έχετε δίπλωμα για την ολοκλήρωση πανεπιστημιακών ή ισοδύναμων σπουδών τουλάχιστον τριών ετών ή επαγγελματικής κατάρτισης ισοδύναμου επιπέδου.

Για το ενδιάμεσο επίπεδο, πρέπει να έχετε ένα επίπεδο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, το οποίο βεβαιώνεται με δίπλωμα ή επίπεδο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που πιστοποιείται με δίπλωμα που παρέχει πρόσβαση στην μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση και κατάλληλη επαγγελματική πείρα τουλάχιστον τριών ετών.

Για προχωρημένο επίπεδο, πρέπει να έχετε δίπλωμα για την ολοκλήρωση πανεπιστημιακών ή ισοδύναμων σπουδών όταν η κανονική διάρκεια της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης είναι τετραετής ή μεγαλύτερη ή δίπλωμα για την ολοκλήρωση πανεπιστημιακών σπουδών και κατάλληλη επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον ενός έτους όταν η κανονική περίοδος η πανεπιστημιακή εκπαίδευση είναι τουλάχιστον τρία έτη ή επαγγελματική κατάρτιση ισοδύναμου επιπέδου.

dikaiologitika.gr

Καρπενήσι: Έπεσαν με Ι.Χ. σε γκρεμό 30 μέτρων και σώθηκαν (ΔΕΙΤΕ VIDEO)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr