Πρόσκληση της ΝΟΔΕ και της ΟΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας για την κοπή της πίτας τους με την Ντόρα

Ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε Αιτωλοακαρνανίας Φώτης Τσόλκας και η Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας Νικολίνα Μαρίνου εξέδωσαν το ακόλουθο δελτίο τύπου: 

Με δελτίο τύπου της 25/01/2018 γνωστοποιήσαμε στους φίλους και στα μέλη της παράταξης μας, ότι την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018, διοργανώνουμε την ετήσια εορτή κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, σε μια εκδήλωση με πολιτικό χαρακτήρα, που θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο Corali Luxury Resort στο Αγρίνιο (στο 6ο χιλ. εθνικής οδού Αγρινίου – Μεσολογγίου) και ώρα 20:30 μμ. το βράδυ.

Η παρουσία της Τομεάρχη Οικονομίας και Ανάπτυξης και βουλευτή Α΄ Αθηνών κα. Ντόρας Μπακογιάννη στην εκδήλωση μας, είναι για εμάς μεγάλη τιμή, αλλά αποτελεί και σημαντικό γεγονός, αφού συμπίπτει, με τις διεργασίες και διαφαινόμενες εξελίξεις στο Εθνικό θέμα των Σκοπίων.

Έτσι θα δοθεί η δυνατότητα να πληροφορηθούν, όσοι παρευρεθούν στην  εκδήλωση, για τις δυνατότητες επίλυσης του θέματος, χωρίς να οδηγηθούμε οι Έλληνες σε νέο διχασμό, δεδομένου ότι η κα. Μπακογιάννη υπήρξε Υπουργός Εξωτερικών που διαπραγματεύτηκε το θέμα αυτό και η τότε Ελληνική Κυβέρνηση ‘‘όρθωσε το ανάστημα της’’ στο Βουκουρέστι.

Παρά το τεράστιο ενδιαφέρον όλων για θέματα Οικονομίας και Ανάπτυξης, αλλά και εξωτερικής πολιτικής, έχουμε προσπαθήσει να διατηρηθεί και ο εθιμοτυπικός χαρακτήρας της εκδήλωσης και γι’ αυτό θα προσφερθεί πλήρες δείπνο, με χαμηλό αντίτιμο, στην τιμή των 15€.

Θα προσφερθούν επίσης κάποια δώρα,η αξία των οποίων περιέχεται στο παραπάνω ποσό.

40 μέρες χωρίς τον Αντίνοο Βαρσάκη – Την Κυριακή το μνημόσυνο