Προσφορά και αλληλεγγύη από τους εργαζόμενους του συλλόγου ΟΤΑ Αγρινίου

Από το υστέρημά τους προσέφεραν κούτες με γάλα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου

 

Μέλη του Δ.Σ του συλλόγου των εργαζομένων ΟΤΑ Αιτωλοακαρνανίας προχώρησε χθες το πρωί σε μία κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης προσφέροντας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγρινίου κούτες με γάλα! Η κίνηση αυτή γίνεται τουλάχιστον δύο φορές τον χρόνο και οι εργαζόμενοι μέσω της προσφοράς τους θέλουν να δείξουν την έμπρακτη συμπαράστασή τους στους οικονομικά ασθενέστερους συμπολίτες μας. Την ενέργεια αυτή, την οποία πρέπει να μιμηθούν και άλλοι πολίτες, σύλλογοι και φορείς της περιοχής, υποδέχθηκαν οι εργαζόμενοι στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κώστας Καλαντζής και η Υπεύθυνη του Δικτύου Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου Ανθούλα Μακρή.

Ο Αντιδήμαρχος Κώστας Καλαντζής επισήμανε πως «ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Αγρινίου προσέφερε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο κούτες με γάλα. Η ενέργεια αυτή γίνεται κάθε χρόνο, τουλάχιστον δύο φορές και γι’ αυτό το λόγο τους ευχαριστούμε θερμά. Το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου είναι σπουδαίο και πρέπει να συνεχιστεί. Όλοι πρέπει να βοηθήσουμε εφόσον η εποχή είναι δύσκολη. Πρέπει να είμαστε αλληλέγγυοι και να μην ξεχνάμε ότι τώρα συνάνθρωποί μας έχουν ανάγκη της βοήθειάς μας, ενώ αύριο μπορεί εμείς να είμαστε στην θέση τους».

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ευθύμιος Κομματάς τόνισε πως «ο Σύλλογος των Εργαζομένων του Δήμου Αγρινίου σε εποχές κρίσης από το υστέρημά των μελών του προσφέρει γάλα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο για συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη και για τις οικογένειες που στο σπίτι τους δεν «μπαίνει» ούτε ένα ευρώ».

Κων/νος Χονδρός

2 γάλα