ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΠροσφορά αγάπης από τους υδατοκαλλιεργητές της Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου – Αιτωλικού σε Κοινωνικά Παντοπωλεία της Αττικής (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Προσφορά αγάπης από τους υδατοκαλλιεργητές της Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου – Αιτωλικού σε Κοινωνικά Παντοπωλεία της Αττικής (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Προσφορά αγάπης από τους υδατοκαλλιεργητές της Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου – Αιτωλικού σε Κοινωνικά Παντοπωλεία της Αττικής (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ολυμπία Τελιγιορίδου, εκ μέρους του ΥΠΑΑΤ διοργάνωσε σε συνεργασία με τους υδατοκαλλιεργητές των λιμνοθαλασσών Μεσολογγίου, Βιστωνίδας, Άρτας, Καβάλας, Αιτωλικού και Ερασμίου και με την Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου, την διάθεση 2 τόνων ψαριών στα κοινωνικά παντοπωλεία Αιγάλεω και Περάματος για συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Την διοργάνωση της δράσης βοήθησαν ο δήμαρχος Αιγάλεω κ. Δημήτρης Μπίρμπας και ο δήμαρχος Περάματος κ. Γιάννης Λαγουδάκης.

Η Υφυπουργός ευχαρίστησε από καρδιάς τους υδατοκαλλιεργητές και τον ΟΚΑΑ για την προσφορά τους και ευχήθηκε αυτή η ευγενική χειρονομία να γίνει παράδειγμα προς μίμηση. Ο ρόλος της αλιείας στην κοινωνία είναι διαχρονικός και αξιέπαινος.

Το ΥΠΑΑΤ στηρίζει τους αλιείς και το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει μια σειρά νομοθετημάτων, για την επαγγελματική και ερασιτεχνική αλιεία και τη συμμετοχή των ψαράδων στα κέντρα λήψης αποφάσεων.

ypaithros.gr

Κατασκευή ράμπας ΑμέΑ, στο Δημοτικό Σχολείο Kαλυβίων (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr