ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕργασιαΠροσέλαβε 20 άτομα για 5 μεροκάματα ο Δήμος Ακτίου – Βόνιτσας

Προσέλαβε 20 άτομα για 5 μεροκάματα ο Δήμος Ακτίου – Βόνιτσας

Προσέλαβε 20 άτομα για 5 μεροκάματα ο Δήμος Ακτίου – Βόνιτσας
Συνολικά 20 εργάτες γενικών καθηκόντων οι οποίοι θα κάνουν μέχρι πέντε μεροκάματα, προσέλαβε ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας για το Σεπτέμβριο του έτους 2019.
Ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας με απόφαση που δημοσιεύτηκε σήμερα στη Διαύγεια ανακοινώνει: Την πρόσληψη με ημερομίσθιο των κάτωθι για την αντιμετώπιση εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών (λόγω ότι ο Δήμος μας είναι τουριστικός προορισμός και της μεγάλης προσέλευσης επισκεπτών), αλλά και λόγω της έλλειψη προσωπικού στο Δήμο μας, χρειάζεται να απασχοληθεί εργατοτεχνικό προσωπικό για τις εργασίες καλλωπισμού που πρέπει να γίνουν στο Δήμο μας και τον καθαρισμό από τη βλάστηση του δημοτικού οδικού δικτύου αλλά και την επιδιόρθωση του, για το μήνα Σεπτέμβριο του έτους 2019, και μέχρι πέντε (5) ημερομίσθια έκαστος τον μήνα.
 

 

xiromeronews.gr
 
ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

2 Comments

  1. ΑΥΞΗΣΑΝΕ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΜΕΣΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΗΣ Δ.Ε.Η ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ. 22 ευρω ΛΕΣ Κ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟ ΒΟΥΛΑΣ -ΓΛΥΦΑΔΑΣ. ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΡΤΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΦΤΩΧΑΔΑΚΙΑ.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.