Πρωινή προπόνηση του Παναιτωλικού στο Πάρκο! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Προ ημερών ο Παναιτωλικός ξεκίνησε την προετοιμασία ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν για το πρωτάθλημα της Super League.

Η σημερινή πρωινή προπόνηση της ομάδας του Αγρινίου όμως είχε κάτι το διαφορετικό, καθώς διεξήχθη στο Πάρκο της πόλης. Ο Παναιτωλικός ζήτησε για κάποιες προπονήσεις να χρησιμοποιεί το Πάρκο του Αγρινίου, κατόπιν εισήγησης του πολύπειρου γυμναστή του, Δημήτρη Μπουρουτζίκα.

Οι προπονήσεις του Παναιτωλικού στο χώρο, συμπίπτουν χρονικά με τις εργασίες καθαρισμού που πραγματοποιεί τις τελευταίες ημέρες ο Δήμος Αγρινίου.

Ο φακός του sinidisi.gr βρέθηκε νωρίς το πρωί στο Πάρκο.

Δείτε φωτογραφίες:

parko panaitolikos (7)

Η ανακοίνωση του Παναιτωλικού:

Το Δημοτικό Πάρκο ήταν (και πρέπει να παραμείνει) «σήμα κατατεθέν» του Αγρινίου. Μια έκταση 54 στρεμμάτων, που το 1919 η οικογένεια Παπαστράτου διαμόρφωσε και δώρισε στην πόλη για να γίνει χώρος αναψυχής. Έγινε η «καρδιά» της πόλης τον προηγούμενο αιώνα. Τα τελευταία χρόνια έπαψε να είναι. Πολλές φορές στο παρελθόν ο Παναιτωλικός χρησιμοποιούσε για την προετοιμασία του…

Σήμερα η ομάδα μας βρέθηκε ξανά εκεί! Η πρωινή προπόνηση (με αερόβιο πρόγραμμα) πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Πάρκο Αγρινίου. Και θα ακολουθήσουν και άλλες προπονήσεις, καθώς θεωρείται από το τεχνικό επιτελείο ιδανικός χώρος για τις πρωινές προπονήσεις.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες στον Δήμο Αγρινίου για την παραχώρησή του και για τις εργασίες που πραγματοποίησε.

Ελπίζουμε σύντομα το Δημοτικό Πάρκο να αποδοθεί στους Αγρινιώτες και να γίνει ξανά η «καρδιά» της πόλης…

Μάνα ο 4ος για Παναιτωλικό!