ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΠροϊόντα «σε αναμονή» και στο Αγρίνιο!

Προϊόντα «σε αναμονή» και στο Αγρίνιο!

Προϊόντα «σε αναμονή» και στο Αγρίνιο!

Με το βλέμμα στον συνάνθρωπο ο ιδιοκτήτης καταστήματος εστίασης και αναψυχής, Χρυσόστομος Φεγγούλης, προσφέρει τυρόπιτα, κρουασάν και καφέΚίνηση που αξίζει να βρει κι άλλους μιμητές

Πριν από περίπου δύο μήνες, άνοιξε το μαγαζί του και παράλληλα είχε τη σκέψη στον συνάνθρωπό – συμπολίτη του, ο οποίος αδυνατεί να αγοράσει ένα καφέ, μία τυρόπιτα ή ένα κρουασάν. Από την αρχή της τρέχουσας εβδομάδας, ο Χρυσόστομος Φεγγούλης ξεκίνησε την πράξη αλληλεγγύης και προσφοράς που τα τελευταία χρόνια έχει διαδοθεί σε όλη την Ελλάδα, δίνοντας τη δυνατότητα σε αυτούς που μπορούν και θέλουν, να προσφέρουν στον αδύναμο οικονομικά συνάνθρωπό τους τυρόπιτα και καφέ κ.ά. «σε αναμονή» από το κατάστημά του «25 seconds» coffee & more που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Γρίβα και Παναγοπούλου, στο Αγρίνιο.

Το εν λόγω εγχείρημα ξεκίνησε αρχικά στην Αθήνα και στη συνέχεια επεκτάθηκε ανά την επικράτεια. Κατά το παρελθόν είχε εμφανιστεί και στο Αγρίνιο και μάλιστα είχε μεγάλη απήχηση και ανταπόκριση από τους πολίτες.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος Χρυσόστομος Φεγγούλης

Ο Χρυσόστομος Φεγγούλης δήλωσε στη «Σ»: «έχω το μαγαζί εδώ και σχεδόν δύο μήνες. Τα προϊόντα σε «αναμονή» τα έχω δει στην Αθήνα και το εξωτερικό και σκέφτηκα να κάνω την προσπάθεια αυτή και στο Αγρίνιο. Θέλουμε ο καθένας που δεν έχει τα χρήματα να πάρει έναν καφέ ή ένα αναψυκτικό ή να φάει μία τυρόπιτα και έτσι έχει τη δυνατότητα να έρθει στο μαγαζί μας χωρίς σκέψη και ντροπή και να ζητήσει από την «αναμονή» ότι θέλει. Στην εποχή μας αρκετός κόσμος περνάει δύσκολα. Το επεξεργαζόμουν αρκετό καιρό, ήθελα να το κάνω σωστά και γι αυτό το ξεκίνησα αυτή την εβδομάδα. Πολλοί γονείς ίσως να μην έχουν την δυνατότητα να πάρουν μια τυρόπιτα ή ένα κρουασάν στο παιδί τους. Όλοι μας έχουμε βρεθεί σε μία δύσκολη κατάσταση. Όταν έρθει κάποιος και πάρει κάτι από το μαγαζί μας έχει τη δυνατότητα να κεράσει κάτι ένα συνάνθρωπό του που δεν μπορεί να ψωνίσει. Στον σχετικό πίνακα του μαγαζιού αναγράφουμε τα προϊόντα και αυτό σημαίνει πως όποιος θέλει μπορεί να έρθει και να ζητήσει αυτό που υπάρχει σε αναμονή. Τα Χριστούγεννα θα βάλουμε στην αναμονή μελομακάρονα και κουραμπιέδες. Ήδη μέχρι στιγμής το εγχείρημά μας έχει ανταπόκριση.  Πρέπει ο κόσμος να ασχοληθεί με τον συνάνθρωπό του, πρέπει να κοιτάζουμε και γύρω μας, πέρα από τα θέματα που μας απασχολούν και μας «καταπίνουν» όλη την μέρα».

Αδιαμφισβήτητα πρόκειται για παράδειγμα προς μίμηση και ευχόμαστε η κίνηση αυτή του κ. Φεγγούλη να βρει κι άλλους μιμητές – συναδέλφους του στο Αγρίνιο και την ευρύτερη περιοχή.

Κώστας Χονδρός – Εφημερίδα “Συνείδηση”

«Πρωταγωνιστεί» ο Βάλτος στην λαθροϋλοτομία

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr