ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑγροτικα ΝεαΠροειδοποιητικό έγγραφο από τη ΔΕΗ προς τους ΤΟΕΒ Νεοχωρίου, Κατοχής και Μεσολογγίου

Προειδοποιητικό έγγραφο από τη ΔΕΗ προς τους ΤΟΕΒ Νεοχωρίου, Κατοχής και Μεσολογγίου

Προειδοποιητικό έγγραφο από τη ΔΕΗ προς τους ΤΟΕΒ Νεοχωρίου, Κατοχής και Μεσολογγίου

Προειδοποιητικό έγγραφο έστειλε η ΔΕΗ προς τους ΤΟΕΒ Νεοχωρίου, Κατοχής και Μεσολογγίου, προκειμένου να πληρώνουν τους τρέχοντες λογαριασμούς τους και να ρυθμίσουν τις παλιές τους οφειλές, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα αναγκαστεί να λάβει μέτρα που θα φθάνουν ακόμα και στην διακοπή της συνεργασίας. Έτσι οι Οργανισμοί θα αναγκαστούν να αναζητήσουν άλλον πάροχο. Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ΔΕΗ αναφέρει τα εξής:

“Σε συνέχεια της Απόφασης του Πρωτοδικείου Μεσολογγίου για τη συνεχή παροχή ηλεκτρικής ενέργειας έως τις 12-6-2018 για τον ΤΟΕΒ Κατοχής, Νεοχωρίου, Μεσολογγίου η ΔΕΗ, απευθυνόμενη στους αγρότες των περιοχών, ανακοινώνει:

  1. Προφανώς και θα συνεχίζει ανελλιπώς την ηλεκτροδότηση για τις αρδευτικές ανάγκες του ΤΟΕΒ Κατοχής, Νεοχωρίου, Μεσολογγίου σεβόμενη απόλυτα τις δικαστικές αποφάσεις
  1. Η Απόφαση ωστόσο του Πρωτοδικείου ουδόλως αναιρεί την υποχρέωση του ΤΟΕΒ Κατοχής, Νεοχωρίου, Μεσολογγίου να καταβάλει τους τρέχοντες λογαριασμούς και να διευθετήσει τις προηγούμενες οφειλές του προς τη ΔΕΗ. Η πόρτα του διαλόγου είναι για τη ΔΕΗ πάντοτε ανοιχτή. Μάλιστα, η Επιχείρηση έχει απευθύνει κατ’ επανάληψη εκκλήσεις προς τους άμεσα ενδιαφερομένους για έναν παραγωγικό διάλογο, καλώντας τους να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες των διακανονισμών που παρέχει η ΔΕΗ.
  2. Κατάχρηση του δικαιώματος εκ μέρους του ΤΟΕΒ Κατοχής, Νεοχωρίου, Μεσολογγίου με «ασπίδα» την Απόφαση του Πρωτοδικείου συνιστά, εκτός των άλλων, ασέβεια προς την ίδια τη δικαιοσύνη, η οποία του παρέχει μεν τη χρονική ευχέρεια να τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις του προς τη ΔΕΗ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν εγκρίνει τα γνωστά απαράδεχτα φαινόμενα στρατηγικών κακοπληρωτών.
  3. Η ΔΕΗ, από την πλευρά της, σε όσες –ελπίζουμε ελάχιστες έως και καθόλου– περιπτώσεις συνεχιστούν τα φαινόμενα συστηματικής και σκόπιμης ασυνέπειας, θα λάβει όλα τα νόμιμα μέτρα, μη αποκλειομένης και της παύσης εκπροσώπησης, οπότε οι ασυνεπείς Οργανισμοί θα πρέπει να αναζητήσουν άλλο πάροχο, με ότι αυτό συνεπάγεται για τους όρους προμήθειας της ηλεκτρικής ενέργειας.”

anakoinosi1 anakoinosi2

anakoinosi3

anakoinosi4

anakoinosi5

anakoinosi6

Ανασχηματισμός στο Δήμο Αγρινίου – Επιστροφή Καλαμπαλίκη – Μελιάδη – Ειδικά καθήκοντα σε Γκούντα και Αδάμη

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr