ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΟ Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ.Πατούλης για το νερό του Αιτωλικού

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ.Πατούλης για το νερό του Αιτωλικού

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ.Πατούλης για το νερό του Αιτωλικού

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ.Πατούλης για το νερό του Αιτωλικού

 

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με το ζήτημα που έχει προκύψει με το νερό του Αιτωλικού. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Η ΚΕΔΕ θεωρεί ότι οι εξωθεσμικές παρεμβάσεις που έγιναν με αφορμή το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στην ύδρευση του Δήμου Μεσολογγίου, δεν μπορούν να αποτελέσουν λύση του ζητήματος για το οποίο, αποκλειστικά αρμόδια να αποφασίζουν, είναι τα θεσμοθετημένα όργανα της ΔΕΥΑΜ και του Δήμου Μεσολογγίου.
Οι όποιες παρεμβάσεις που γίνονται, έστω και με καλή πρόθεση, εκτός θεσμικών οργάνων, δεν συμβάλλουν στην ουσιαστική αντιμετώπιση του προβλήματος .
Η ΚΕΔΕ ως αρμόδιος φορέας, συμπαρίσταται και στηρίζει τις αποφάσεις της δημοτικής αρχής η οποία άλλωστε είναι και η μόνη αρμόδια για τη διαδικασία επίλυσης του προβλήματος που έχει ανακύψει και τη μεθόδευση που πρέπει να ακολουθηθεί με βάση τις προτάσεις και αναλύσεις των αρμοδίων οργάνων της ΔΕΥΑΜ και του Δήμου. Τέλος η ΚΕΔΕ επισημαίνει ότι ο ρόλος του κεντρικού κράτους δεν είναι να παρεμβαίνει στο έργο της Δημοτικής Αρχής αλλά να στηρίζει, εφ’όσον ζητείται η συνδρομή του από την Δημοτική Αρχή”.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Στη ΜΕΘ τρία περιστατικά γρίπης… – Πρόεδρος ΚΕΕΛΠΝΟ: Αυξημένη επαγρύπνηση

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr