ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΟ Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΑΛΦΑ 93 συγχαίρει για την πρόκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΑΛΦΑ 93 συγχαίρει για την πρόκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΑΛΦΑ 93 συγχαίρει για την πρόκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΑΛΦΑ 93 BC συγχαίρουν τους παίκτες και όλο το τεχνικό τιμ των Ακαδημιών για την μεγάλη επιτυχία της ομάδας Παίδων του Συλλόγου, που κατέκτησε αήττητη το Πρωτάθλημα Δυτικής Ελλάδας και προκρίθηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων, το οποίο θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη (11-15 Απριλίου).

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν στους προπονητές της ομάδας κ. Καραπιπέρη και κ. Καρατσώρη, αλλά και τους άλλους προπονητές των τμημάτων Ακαδημιών Νίκο Τάγκα και Γιώργο Τασόπουλο, οι οποίοι βοήθησαν τα μέγιστα στην ανάπτυξη του σωστού μπασκετικού πνεύματος καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς στις Ακαδημίες του Συλλόγου.

Πολλά μπράβο αξίζουν φυσικά στους παίκτες του παιδικού τμήματος, οι οποίοι κατέθεσαν την ψυχή τους μέσα στο παρκέ και έδειξαν ότι με πολλή θέληση όλα είναι εφικτά. “Εμείς από την πλευρά μας τους ευχόμαστε να συνεχίσουν να είναι καθώς πρέπει, καταρχήν στην κοινωνική και ύστερα στην μπασκετική τους ζωή.

Πεποίθηση της Διοίκησης είναι ότι το βάρος πρέπει να πέσει στις Ακαδημίες των Συλλόγων, προς αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε όλα αυτά τα χρόνια και θα συνεχίσουμε ακριβώς αυτό.”, καταλήγηει η ανακοίνωση της Διοίκησης του Συλλόγου

Η στάση του Παναιτωλικού αναγνωρίζεται  από όλους

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr