ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανια“Προ των πυλών” ο φωτισμός στη γέφυρα Τατάρνας

“Προ των πυλών” ο φωτισμός στη γέφυρα Τατάρνας

“Προ των πυλών” ο φωτισμός στη γέφυρα Τατάρνας

Όπως όλα δείχνουν η πρωτοβουλία του Γρήγορη Φέρρα εκπροσώπου του Συλλόγου Φίλων Γέφυρας Μανώλη να τοποθετηθεί φωτισμός στην γέφυρα Τατάρνας πήρε “σάρκα και οστά”.

Κλιμάκιο της ΔΕΗ μετέβη στην γέφυρα παρουσία του κ. Φέρρα όπου και του εξήγησαν την διαδικασία εγκατάστασης του φωτισμού καθώς θα χρησιμοποιηθούν υλικά τελευταίας τεχνολογίας και με μεγαλη ανθεκτικότητα.
Η τοποθέτηση θα γίνει κατόπιν συγκεκριμένης μελέτης, ώστε να μην επηρεάζεται από το φαινόμενο συστολών – διαστολών και να αποτελέσει ένα έργο μόνιμο σύμφωνα με τους ειδικούς.

Να πούμε ότι, πριν ένα χρόνο περίπου ο κ. Φέρρας απέστειλε επιστολή στην ΔΕΗ και συγκεκριμένα στην υποδιεύθυνση υδροηλεκτρικών εργοστασίων της χώρας ούτως ωστε να παρακαμφθεί η γραφειοκρατική διαδικασία καθώς η γέφυρα Τατάρνας που συνδέει τους νομούς Ευρυτανίας – Αιτωλοακαρνανίας ανήκει σε δυο Δήμους (Δήμος Αγράφων, Δήμος Αμφιλοχίας) και σε δυο Περιφέρειες (Δυτικής και Στερεάς Ελλάδας).

Η διεύθυνση υδροηλεκτρικών εργοστασίων εισάκουσε την πρόταση του κ. Φέρρα και με ενέργειες της προχώρησε προς την επίλυση του θέματος,με την διαδικασία να ξεκινάει στα μεσα με τέλη Οκτωβρίου και να ολοκληρωθούν λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων.

ditikievritania.blogspot.com

Ο εκλογικός βραχίονας του DiEM25 στην Αιτωλοακαρνανία!

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr