Πρέβεζα: Μετά το ποτό έπεσαν οι μπουνιές – Μια γειτονιά στο πόδι – Προβληματισμός για ζημιές σε αυτοκίνητα

Για άλλη μια φορά τα όσα διαδραματίζονταν σε διαμέρισμα σε περιοχή της Πρέβεζας ξεσήκωσαν όλη τη γειτονιά στο πόδι. Και αυτή τη φορά δεν ήταν μόνο η αναστάτωση που προκλήθηκε από την φασαρία, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, αλλά ο χώρος φαίνεται πως μετατράπηκε σε ρίγκ. Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής σε διαμέρισμα της οδού Μακρυγιάννη.

Το οίκημα φαίνεται πως έχει ενοικιαστεί από αλλοδαπούς και συχνά γίνεται χώρος συνάθροισης πολλών ατόμων. Στην συγκεκριμένη περίπτωση οι φωνές και διαμάχες που ξέσπασαν μεταξύ τους, μισή ώρα πριν τα μεσάνυχτα σήκωσε για μια ακόμη φορά την γειτονιά στο πόδι. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα αίματα άναψαν, για άγνωστο λόγο και το διαμέρισμα φαίνεται πως μετατράπηκε σε πολεμικό πεδίο. Έσπαγαν ποτήρια, μπουκάλια, έπιπλα…

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δύο άτομα από την «παρέα» κατέβηκαν στην είσοδο και ειδοποίησαν την αστυνομία η οποία αρκέστηκε σε παρατηρήσεις μιας και δεν υποβλήθηκαν μηνύσεις κατά πως φάνηκε. Παρ όλα αυτά, το «πολεμικό» σκηνικό συνεχίστηκε και λίγο μετά την αποχώρηση της αστυνομίας αφού η φασαρία, οι φωνές και τα ξυλοκοπήματα κράτησαν έως την 1 μετά τα μεσάνυχτα, όταν κάποιοι αποχώρησαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι η πρώτη φορά που οι ένοικοι και επισκέπτες του συγκεκριμένου διαμερίσματος προκαλούν πρόβλημα. Και φυσικά αναστατώνουν ολόκληρη τη γειτονιά. Φαίνεται πως δεν υπάρχει η διάθεση κατά καιρούς να προσαρμοστούν στην κοινωνία και φυσικά στα όσα όλοι εφαρμόζουν και απορρέουν από τον σεβασμό προς τον συνάνθρωπο. Κάτοικοι της περιοχής παρ όλο που κατά καιρούς έχουν επιδιώξει την λογική συμμόρφωση μέσα από την λεκτική οδό, οι προσπάθειες οδήγησαν σε επεισόδια.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, οι αδικαιολόγητες ζημιές που έχουν σημειωθεί σε αυτοκίνητα κατοίκων προβληματίζουν, ενώ φαίνεται πως έχουν προκαλέσει και τον φόβο… Κάτι που πρέπει να ληφθεί σοβαρά πλέον από τις αρχές.

pameprevaza.gr

Διαμαρτυρία των πληγέντων του Ζευγαρακίου στην Πάτρα