Πρέβεζα: Δεκάδες κιλά κρέας σε οικογένειες που έχουν ανάγκη

Πρέβεζα: Δεκάδες κιλά κρέας σε οικογένειες που έχουν ανάγκη

Πιστοί στο ραντεβού τους αλλά και στον σκοπό που έχουν βάλει εδώ και τέσσερα χρόνια ήταν και φέτος η ομάδα γουρουνοκυνηγών από τα Ριζά της Πρέβεζας.

Εκφράζοντας την ευαισθησία τους προς τις οικογένειες και τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη παρέδωσαν εχθές το πρωί, Παρασκευή 23/12/2016, πάνω από 150 κιλά κρέας στην Μητρόπολη της Πρέβεζας, προκειμένου να διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη τους προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Είναι μια κίνηση αλληλεγγύης που έχει ξεκινήσει εδώ και τέσσερα χρόνια από την συγκεκριμένη ομάδα και το παράδειγμά τους ακολούθησαν και άλλοι κυνηγοί σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

preveza-kinigoi-prosfora-giortes1 Μήνυμα για μεγαλύτερες δράσεις

Με τον τρόπο αυτό στέλνουν και το δικό τους μήνυμα σε όλους του κυνηγούς για μεγαλύτερες δράσεις.

Στα γραφεία της Μητρόπολης της Πρέβεζας τους υποδέχθηκε ο Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος ο οποίος μαζί με τις ευχές για καλές γιορτές, τους συνεχάρη και τους ευχαρίστησε γι αυτήν την πρωτοβουλία και όπως ο ίδιος είπε, το κρέας θα διανεμηθεί στις ενορίες της Πρέβεζας και από εκεί θα παραδοθεί σε οικογένειες.

Έτσι για μια ακόμη χρονιά η παρέα των γουρονοκυνηγών των Ριζών πραγματοποίησε αυτό που είχε υποσχεθεί πριν από χρόνια. Ότι σκοπός της είναι να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο αυτή η κίνηση και προσδοκία τους η συμμετοχή σε αυτήν προσπάθεια όλο και περισσότερων κυνηγών.

Οι εκπρόσωποι της παρέας των κυνηγών από τα Ριζά, τόνισαν πως θα βρίσκονται παρόντες και σε άλλα θέματα όποτε ζητηθεί η βοήθειά τους.

Διαβάστε επίσης:

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Φώτη Τσόλκα