Πράξη» δεύτερη

Σήμερα στις 05:30 το απόγευμα η Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς αντιμετωπίζει τον Α.Ο. Αρχοντοχωρίου, στο Νεοχώρι, με τις δύιο ομάδες να στοχεύουν τη μία ακόμα θέση παραμονής στην Β΄ΕΠΣΑΝ, έχοντας ως αντίπαλο και τον Ολυμπιακό Παναιτωλίου που κάνει ρεπό.
Ο Δημήτρης Γκιάφης θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης και βοηθοί του ορίστηκαν οι Γιάννης Αντωνόπουλος και Γρηγόρης Κακατσίδης. Η Παλαιοπαναγιά έχοντας κερδίσει το Παναιτώλιο (2-1) με νίκη εξασφαλίζει την παραμονή και θα αφήσει τις άλλες δύο ομάδες να «μονομαχήσουν» το Σάββατο για την 2η θέση, η οποία «μεταφράζεται» σε παραμονή μόνο εάν ανέβει ο Ναυπακτιακός στην Γ΄Εθνική.
ed443511-a219-4e8f-8450-46f046051514
Να θυμίσουμε ότι στην διπλή ισοβαθμία δεν μετράνε τα τέρματα συνολικά, παρά μόνο εκείνα στα μεταξύ τους ματς, κάτι που είναι δίκαιο διότι δεν επιτρέπει σε καμία ομάδα να εκμεταλλευτεί την αδιαφορία κάποιας άλλης στο τρίτο ματς, πετυχαίνοντας πολλά γκολ.  Στη τριπλή ισοβαθμία γίνεται κριτήριο η διαφορά των γκολ συνολικά. Με αυτά τα δεδομένα εφόσον η Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς αναδειχθεί ισόπαλη  με τον Α.Ο. Αρχοντοχωρίου, στην χειρότερη περίπτωση θα πάει σε μπαράζ κατάταξης με την ομάδα του Ξηρομέρου, εφόσον αυτή κερδίσει το Παναιτώλιο. Εάν επικρατήσει σήμερα το Αρχοντοχώρι, του αρκεί το Σάββατο και μια ισοπαλία με τον Ολυμπιακό για να πανηγυρίσει την παραμονή.
papaioannou