ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΠούντο, πούντο το υδροπλάνο;

Πούντο, πούντο το υδροπλάνο;

Πούντο, πούντο το υδροπλάνο;

Συζητάμε για επενδύσεις σε αυτή τη χώρα. Μάλιστα. Πόσες και πόσες φόρες δεν ακούσαμε, δεν διαβάσαμε πως το επόμενο καλοκαίρι θα δούμε υδροπλάνα σε πολλές περιοχές ανά τη χώρα.

Πριν δύο – τρία χρόνια, η προηγούμενη Κυβέρνηση περνούσε από το Κυβερνητικό Συμβούλιο οικονομικής πολιτικής τις επενδύσεις για υδατοδρόμια, και ο τότε αρμόδιος Υπουργός Χρήστος Σπίρτζης κατέθετε σχετικό νομοσχέδιο. Οι δηλώσεις για υδατοδρόμια από το καλοκαίρι έδιναν και έπαιρναν, αλλά υδροπλάνα δεν είδαμε.

Τώρα συζητάμε για ένα ακόμη νομοσχέδιο που θα κατατεθεί ως το τέλος του μήνα και λέγεται ότι θα άρει όλα τα εμπόδια που υπήρχαν για να «τρέξουν» αυτές οι επενδύσεις. Ήδη τα δημοσιεύματα καταγράφουν το χάρτη με τα 100 -παρακαλώ- υδατοδρόμια που θα φτιαχτούν σε όλη την Ελλάδα! Και υδατοδρόμια λένε τώρα τα σχέδια δεν θα φτιαχτούν μόνο στα νησιά ή στα παραθαλάσσια τουριστικά μέρη. Υδατοδρόμια θα αποκτήσουν και οι λίμνες. Και φυσικά από τη σχετική λίστα δεν θα μπορούσε να απουσιάσει η… ελληνική Φινλανδία, η Αιτωλοακαρνανία. Τριχωνίδα, Αμβρακία, Οζερός και Βουλκαριά! Να δούμε υδροπλάνα στον Οζερό και την Αμβρακία και να τρίβουμε τα μάτια μας… Η Λυσιμαχεία πως να τους ξέφυγε άραγε; Οι τεχνητές λίμνες του νομού;

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Κάντε κάτι για τη λιμνοθάλασσα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr