Πως θα βελτιώσετε την κατάταξη της ιστοσελίδας σας με το πρόγραμμα Powersuite

Πως θα βελτιώσετε την κατάταξη της ιστοσελίδας σας με το πρόγραμμα Powersuite

Σήμερα, που το διαδίκτυο αναπτύσσετε με γοργούς ρυθμούς πληθαίνουν κατά πολύ και οι ανταγωνιστές σας. Για να φτάσετε να ολοκληρώσετε τους δικούς σας στόχους στην ιστοσελίδα σας καλό θα ήταν να γνωρίζετε και τι ακριβώς κάνουν οι ανταγωνιστές, την σειρά κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης και για εσάς.

Για να ξεκινήσετε λοιπόν, οφείλετε να γνωρίζετε τις λέξεις κλειδιά που θέλετε να σχετίζονται με το site σας. Για να μετρήσετε λοιπόν την σειρά κατάταξής σας και να ελέγχετε τις λέξεις κλειδιά με proxy, ένα αξιόπιστο πρόγραμμα είναι το SEO PowerSuite.

Συνεπώς, με αυτό τον τρόπο θα ξέρετε τι θέση έχετε για συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά που σχετίζονται απαραίτητα με την ιστοσελίδα σας και έτσι να καταφύγετε σε ανάλογες βελτιώσεις.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το Powersuite

Πολλοί είναι αυτοί που μπορούν να υποστηρίξουν πως με μια απλή αναζήτηση στη Google μπορείτε να δείτε τη θέση που βρίσκεται η ιστοσελίδα σας με βάση τις λέξεις κλειδιά.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν είναι απόλυτα σωστό και αντικειμενικό. Ουσιαστικά, η μηχανή αναζήτησης της Google επιστρέφει τα προσωποποιημένα αποτελέσματα αναζήτησης κάθε φορά εξαιτίας των cookies τα οποία αναγνωρίζουν τι ψάξατε σε προηγούμενες αναζητήσεις.

Σε περίπτωση που δεν είστε συνδεδεμένοι στη Google και πάλι τα αποτελέσματα θα είναι επηρεασμένα από διάφορους παράγοντες όπως η γεωγραφική θέση, το τοπικό SEO και τα cookies που κρατάει ο browser στην μνήμη του.

Κάτι τέτοιο μπορεί να βρεθεί με το πρόγραμμα SEO Powersuite το οποίο μπορεί να καταγράψει μέσω proxy server τις πραγματικές οργανικές θέσεις σε όλες τις μηχανές αναζήτησης.

Το πρόγραμμα SEO PowerSuite και συγκεκριμένα το πρόγραμμα Rank Tracker συνδέεται με το λογαριασμό Google Analytics και Google Adwords και αποδίδει σε μηνιαία βάση τις αναζητήσεις σε κάθε λέξη κλειδί ενώ προτείνει και καλύτερες επιλογές σε λέξεις κλειδιά.

Πως η ανάλυση λογαριασμού βελτιώνει το SEO

Όταν ξεκινήσετε το SEO για την ιστοσελίδα σας είναι απαραίτητη ανάλυση ανταγωνισμού SEO. Ο πιο σωστός και οργανωμένος τρόπος θα ήταν το πακέτο SEO Powersuite. Έτσι, μπορείτε να αντικαταστήσετε την παλιά μέθοδο με την ανάλυση αποτελεσμάτων σε φύλλα excel και να έχετε μια πιο συγκεκριμένη στρατηγική για την αναβάθμιση τη ιστοσελίδας σας.

Πλέον, με το συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορεί η διαδικασία να γίνει πολύ εύκολη ώστε να βρείτε τις λέξεις κλειδιά και την κατάταξη των ανταγωνιστών σας πολύ άμεσα.

Επομένως, μπορούμε να πούμε πως η διαχείριση γενικά της εκστρατείας SEO για την ιστοσελίδα σας γίνεται απλούστερη, ενώ με το ίδιο λογισμικό μπορείτε να διαχειριστείτε πάρα πολλά sites και λέξεις κλειδιά.

Δείτε περισσότερα: