ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΠως να βρείτε τα στέφανα γάμου που να ταιριάζουν στο στυλ του γάμου σας

Πως να βρείτε τα στέφανα γάμου που να ταιριάζουν στο στυλ του γάμου σας

Πως να βρείτε τα στέφανα γάμου που να ταιριάζουν στο στυλ του γάμου σας

D.R’s CREATIONS by Despoina Rigaki
“Ας είναι η ημέρα του γάμου κάθε ζευγαριού η αρχή μιας ονειρεμένης ζωής! Στην κορυφαία στιγμή της τελετής, τη στέψη, τα στέφανα είναι αυτά που συμβολίζουν την ιερή δέσμευση, την αμοιβαία υπόσχεση αγάπης και την έναρξη της νέας του ζωής! Η μοναδικότητα και η ιδιαιτερότητα κάθε ζευγαριού θα πρέπει να εκφράζεται μέσα από αυτά. Όποιο κι αν είναι το στυλ του γάμου, τα στέφανα θα πρέπει να αναδεικνύουν την προσωπικότητα και την ιδιοσυγκρασία του ζευγαριού, να είναι στέφανα που δηλώνουν την ταυτότητά του! Η Δέσποινα Ρηγάκη, σχεδιάστρια των κοσμημάτων D.R.’s Creations, δημιουργεί ξεχωριστά στέφανα με έντονο συμβολισμό για να “κοσμήσουν” την ημέρα του γάμου κάθε ζευγαριού, σηματοδοτώντας με τον ομορφότερο τρόπο την αρχή της κοινής του ζωής. Στέφανα ρομαντικά, στέφανα λιτά, στέφανα αριστοκρατικά, όλα σε τέλεια αρμονία κομψότητας και αισθητικής. Το ζευγάρι μπορεί να επιλέξει στέφανα που αρμόζουν στην προσωπικότητά του ή να σχεδιάσει με τη βοήθεια της δημιουργού τα στέφανα που ονειρεύεται, δίνοντας το προσωπικό του ύφος και το συμβολισμό που επιθυμεί.”

how-find-wreaths-that-fit-your-wedding-style_01

IOULIA STEFANA
“Ένα ιερό κόσμημα που ακούμπησε σε μία και μόνο τελετή, με ευγένεια ταπεινότητα και θρησκευτική κατάνυξη τις «κορυφές» του ζευγαριού. Η ενέργειά τους, ακολουθεί δύο ανθρώπους που ένωσαν τη ζωή τους σε μία, για όλη τους τη ζωή. Η ενέργεια αυτή επιλέγεται από την ψυχή. Τα υλικά που αγγίζουν τον εσωτερικό κόσμο των νεόνυμφων είναι αυτά που επιλέγονται για το στέμμα τους. Σε γάμο ρομαντικό και αέρινο, υλικά γήινα. Ξύλο, άνθη, δέρμα, πέτρες, κοχύλια, άμμος. Περίτεχνα δεμένα για να αντέχουν στον χρόνο. Η φύση έχει τον πρώτο λόγο σε κάθε λεπτομέρεια της τελετής. Σε γάμο πολυτελές, βαρύτητα στα σύμβολα των «Βασιλιάδων». Μέταλλα από χρυσό, ασήμι, μπρούντζο. Πολύτιμοι λίθοι δίνουν λάμψη στην εσώτερη δύναμη τους. Σε γάμο αρχαιοελληνικό μοτίβο γεωμετρικά. Μαίανδρος, σπείρα, πλεγμένα κλαδιά ή φύλλα ελιάς. Η σπείρα συμβολίζει το xρόνο, την ανάπτυξη και το ρυθμό της αναπνοής της ίδιας της ζωής. Ο μαίανδρος σύμβολο της νίκης και της ενότητας, του άπειρου και της αιώνιας ζωής. Στέφανα εικαστικά, μινιμαλιστικά, ρομαντικά. Η κορδέλα είναι η λεπτομέρεια που θα κλείσει την αυλαία. Μετά το χορό του Ησαΐα, ο παπάς τα δένει με την κορδέλα, ξεχωρίζει τα χέρια τους και τους θυμίζει ότι τώρα ο θεός μόνο μπορεί να τους χωρίσει.”

how-find-wreaths-that-fit-your-wedding-style_02

LAKA LUKA
“Στη ζωή ενός ζευγαριού ο γάμος είναι μια στιγμή ορόσημο. Η κορύφωση της γαμήλιας τελετουργίας γίνεται την ώρα της στέψης με τα στέφανα γάμου, σφραγίζοντας την ένωση του ζευγαριού. Τα στέφανα γάμου ως κυρίαρχο σύμβολο αυτής της ένωσης, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα και μοναδικά, όπως η αγάπη που ενώνει το ζευγάρι. Η επιλογή των στεφάνων θα πρέπει να γίνεται δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στο συμβολικό τους χαρακτήρα και την προσωπικότητα του ζευγαριού. H Laka Luka xτίζοντας πάνω στο συμβολισμό της ένωσης δύο ανθρώπων σε μια νέα οντότητα, δημιούργησε τη σειρά αλληλοσυμπληρούμενων στεφάνων γάμου L’ Autre Moitié (=το άλλο μισό), τα οποία ενώνονται τέλεια μεταξύ τους, δημιουργώντας έτσι έναν τέλειο κύκλο σε μια νέα μορφή. Για το 2018 παρουσιάζει την καινούρια συλλογή στεφάνων, εμπνευσμένη από παραδοσιακά μοτίβα και πρωτότυπα σχέδια. Τα στέφανα γάμου Laka Luka έχοντας μοναδικό στυλ και μινιμαλιστικές γραμμές ταιριάζουν σε κάθε ύφος γάμου. H Laka Luka απευθύνεται σε όλα τα ζευγάρια που αναζητούν μοναδικές δημιουργίες για να πλαισιώσουν το γάμο τους, δημιουργίες με ιδιαίτερο στυλ που μπορούν να αποτελέσουν ξεχωριστό οικογενειακό κειμήλιο για τις επόμενες γενιές.”

how-find-wreaths-that-fit-your-wedding-style_03
ΠΡΙΓΚΙΠΩ
“H σειρά L by Πριγκιπώ δημιουργήθηκε με πολλή αγάπη και εμείς είμαστε κάτι παραπάνω από χαρούμενοι, όταν γινόμαστε κομμάτι Με τα χρόνια οι ιδέες και η αισθητική στους γάμους έχουν αναπτυχθεί πολύ και κάθε ζευγάρι βάζει τις δικές του πινελιές τόσο στο concept, όσο και στην εκτέλεση των ιδεών. Η bridal σειρά L by Πριγκιπώ υποστηρίζει αυτήν την τάση και την ενισχύει με ολόκληρη τη συλλογή με χειροποίητα στέφανα. Η αλληλεπίδραση με τους μελλόνυμφους και η καθημερινή ανακάλυψη πρωτότυπων ιδεών και στυλ γάμων, μας κάνει πάντα πολύ χαρούμενους. Τα στέφανα της σειράς L by Πριγκιπώ ταιριάζουν με κάθε αισθητική. Υπάρχουν ρομαντικά, minimal, με έντονες γραμμές ή boho. Φυσικά, υπάρχουν επιλογές για εκείνους που έχουν ένα συγκεκριμένο θέμα γάμου, στο οποίο η παραμικρή λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, από το προσκλητήριο και τη διακόσμηση μέχρι τα στέφανα. Είμαστε εδώ για να φτιάξουμε αυτό που έχουν ονειρευτεί με διάθεση για custom κατασκευές!”

how-find-wreaths-that-fit-your-wedding-style_04

love4weddings.gr

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr