Την Πεντάλοφο, το Ευηνοχώρι καθώς και τον Άγιο Θωμά επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης.

Στην Πεντάλοφο ο Παναγιώτης Κατσούλης επισκέφθηκε αρχικά το παλιό δημοτικό σχολείο στο οποίο γίνονται ήδη εργασίες ανακαίνισης και συντήρησης του κτηρίου, ενώ αμέσως μετά, κατά…

Στην Πεντάλοφο ο Παναγιώτης Κατσούλης επισκέφθηκε αρχικά το παλιό δημοτικό σχολείο στο οποίο γίνονται ήδη εργασίες ανακαίνισης και συντήρησης του κτηρίου, ενώ αμέσως μετά, κατά την συνάντησή του με κατοίκους της περιοχής αναφέρθηκε στον προγραμματισμό του δήμου για παρεμβάσεις που κρίνονται αναγκαίες, τόσο από τους δημότες, όσο και από τον Δήμο.

Ανάμεσα σε αυτές, βρίσκεται μετά από σχετικό αίτημα των κατοίκων, η μελέτη και κατασκευή νέας περιμετρικής οδού, ένα έργο που υποβλήθηκε στον Παναγιώτη Κατσούλη και αποτελεί αίτημα πολλών ετών.
Στο Ευηνοχώρι, ο Δήμαρχος Παναγιώτης Κατσούλης αναφέρθηκε κατά την διάρκεια συνάντησής του με δημότες στο έργο που ήδη έχει πραγματοποιηθεί στην περιοχή, αλλά και τον σχεδιασμό της επόμενης πενταετίας. Με κατανόηση στις μεγάλες ανάγκες της περιοχής και με δεδομένη την οικονομική δυσπραγία στο Ευηνοχώρι την τριετία που πέρασε έγιναν έργα που εκκρεμούσαν εδώ και χρόνια, όπως επισκευές κτηρίων σχολείων, ιατρείου παιδικού σταθμού κ.λ.π., ασφαλτοστρώσεις και συντηρήσεις αγροτικών δρόμων και παρεμβάσεις σε αγροτικές υποδομές. Παράλληλα, υποστηρίχθηκαν και χρηματοδοτήθηκαν δομές που αφορούν την υγεία και πρόνοια, ενώ αντίστοιχη ήταν η υποστήριξη και στον τομέα του Πολιτισμού – Αθλητισμού, για δράσεις και πρωτοβουλίες της τοπικής κοινωνίας.
Σε ότι αφορά την πενταετία 2014-2020, όπως ενημέρωσε τους κατοίκους ο Παναγιώτης Κατσούλης, ο Δήμος είναι έτοιμος να εντάξει στο ΕΣΠΑ, το μεγάλο έργο της αποχέτευσης καθώς και να επιχειρήσει λύσεις για άλλα ζητήματα που μέχρι σήμερα έχουν συναντήσει δυσλειτουργίες.
Σε κάθε περίπτωση, τα πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής την τριετία που πέρασε, είναι οφθαλμοφανή και αποδεδειγμένα. Παρόλα αυτά, η παραπληροφόρηση εκ μέρους υποψηφίων δημάρχων καθώς και η άσκηση μιας ιδιότυπης μικροπολιτικής χωρίς κανένα ουσιαστικό αντίκρισμα, συνεχίζει να προκαλεί κυρίως τους ίδιους τους πολίτες. Και ατυχώς, τις τελευταίες ειδικά ημέρες, το δημόσιο αίσθημα προκαλείται ποικιλοτρόπως.