ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας: σύσκεψη και προγραμματισμός εν όψει των εκλογών

Πραγματοποιήθηκε χτες ευρεία σύσκεψη της γραμματείας της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλ/νιας και της γραμματείας της Ο.Μ Αγρινίου. Εκεί εκτιμήθηκε η παρούσα κατάσταση και έγινε ένας…

syriza

Πραγματοποιήθηκε χτες ευρεία σύσκεψη της γραμματείας της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλ/νιας και της γραμματείας της Ο.Μ Αγρινίου. Εκεί εκτιμήθηκε η παρούσα κατάσταση και έγινε ένας πρώτος προγραμματισμός εν όψει των εκλογών του Σεπτέμβρη.

Τα μέλη και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που παραβρέθηκαν συμφώνησαν ομόφωνα ότι πρέπει άμεσα να γίνει ανασύνταξη των δυνάμεων του κόμματος, προκειμένου, με αυταπάρνηση, ανιδιοτέλεια και πίστη ότι θα τα καταφέρουμε, να δώσουμε κι αυτήν την εκλογική μάχη. Δεν είναι ώρα ούτε για γκρίνια, ούτε για αποστράτευση, είναι ώρα ευθύνης και μάχης.

Είναι κοινή διαπίστωση σε όλους μας και σε ολόκληρο, πιστεύουμε, τον ελληνικό λαό, ότι η κυβέρνησή μας και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προσπάθησαν όσο κανένας άλλος σ΄αυτήν τη σκληρή και πολύμηνη διαπραγμάτευση να πετύχουν ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ήταν αυτός που, όταν πλέον δε γινόταν διαφορετικά, έκανε τον αναγκαίο συμβιβασμό, έδειξε την εθνική υπευθυνότητα και έφερε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, διεκδικώντας με πάθος μέχρι την τελευταία στιγμή ό,τι ήταν δυνατό να κερδηθεί.

Με αυτές τις παρακαταθήκες, αλλά και με το έργο της κυβέρνησης σ΄αυτούς τους έξι μήνες, με πίστη ότι θα τα καταφέρουμε, ανανεώνουμε την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού στο όνομα του οποίου και κανενός άλλου θα παλέψουμε, ζητώντας καθαρή εντολή για κυβέρνηση τετραετίας.

Την Τετάρτη 26 Αυγούστου στις 7μ.μ θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο ALEXANDER ευρεία σύσκεψη των μελών και των φίλων της Ο.Μ. Αγρινίου, ενώ άμεσα θα ξεκινήσουν περιοδείες σε όλο τον νομό από τους βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.