«Το «Ποτάμι» δεν είναι κομμάτι που παλιού πολιτικού συστήματος»

Παναγιώτης Καρκατσούλης «Το «Ποτάμι» δεν είναι κομμάτι που παλιού πολιτικού συστήματος»   Στο εκλογικό κέντρο στο Αγρίνιο έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών του «Ποτάμι»…

Παναγιώτης Καρκατσούλης

«Το «Ποτάμι» δεν είναι κομμάτι που παλιού πολιτικού συστήματος»

 

Στο εκλογικό κέντρο στο Αγρίνιο έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών του «Ποτάμι» από τον Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας κ Παναγιώτη Καρκατσούλη

 

Ο Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του «Ποτάμι» κ Παναγιώτης Καρκατσούλης βρέθηκε χθες στο Αγρίνιο, με σκοπό την παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών της Αιτωλοακαρνανίας. Η εκδήλωση του κόμματος του κ Σταύρου Θεοδωράκη έγινε στο εκλογικό κέντρο του Αγρινίου, υπό την παρουσία φίλων του κόμματος. Ο κ Καρκατσούλης, συνομίλησε με τους παραβρισκόμενους μεταδίδοντας τους το αισιόδοξο κλήμα, που έχει αναπτυχθεί σε ολόκληρη την Ελλάδα για το «Ποτάμι», και τους μετέφερε τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων, που έχει το κόμμα στην κατοχή του και δείχνουν ξεκάθαρα ότι καταλαμβάνει την τρίτη θέση. 

Ο κ Καρκατσούλης συγκεκριμένα είπε ότι το νέο και «καθαρό» κίνημα, το «Ποτάμι», φαίνεται να δυναμώνει συνεχώς και να πηγαίνει καλά, σε πείσμα όλων των δυσμενών προβλέψεων, πιέσεων και συμπιέσεων, σε μια προεκλογική περίοδο που χαρακτηρίζεται από την έλλειψη επιχειρημάτων και λύσεων. Το «Ποτάμι», όπως είπε ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας, προτιμά να έχει λύσεις ρεαλιστικές παρά συνθήματα, διαθέτει συνετό και μετρημένο λόγο. 

«Θέλουμε να τα αλλάξουμε όλα και είναι πολλά αυτά που πρέπει να αλλάξουν, χωρίς να γκρεμίσουμε αυτή την χώρα που ζούμε. Με αυτή την κεντρική ιδέα ο Σταύρος Θεοδωράκης και τα μήλη του κινήματός μας ξεκινήσαμε, πριν λίγο καιρό και βρεθήκαμε στη δύνη του προεκλογικού αγώνα. Σε εκλογές που ουσιαστικά έθεσαν έναν εκβιασμό στο πολιτικό σύστημα. Εμείς δίνουμε την μάχη. Το «Ποτάμι» εγγυάται την κυβερνητική σταθερότητα, γιατί δεν είναι κομμάτι που παλιού πολιτικού συστήματος. Υπάρχουν και άλλοι που λένε ψηφίστε μας, ξέρουμε την δουλειά από παλιά. Ο έλληνας πολίτης αυτούς τους έχει απορρίψει. Ένώ αντίθετα, όσους δεν έχουν πολιτικό παρελθόν και δεν έμαθαν την πολιτική μέσα από τα κομματικά παιχνίδια, και σταδιοδρόμησαν, δούλεψαν και μπήκαν στην πολιτική και στο «Ποτάμι», μόνο και μόνο από την αγωνία τους για το μέλλον και την τύχη της χώρας, αυτούς τώρα τους εμπιστεύεται. Λέμε δυνατά ότι μπορούμε να δούμε μια καλύτερη χώρα και σας καλούμε να μας στηρίξετε με την ψήφο σας» 

Μετά από μια σύντομη εισήγηση του κ Καρκατσούλη, πήραν τον λόγο οι υποψήφιοι βουλευτές του νομού και ο καθένας μίλησε για τον λόγο που τον ώθησε να ενταχθεί στο «Ποτάμι» και να ασχοληθεί με την πολιτική.  Οι υποψήφιοι βουλευτές, η κα Νίκη Φούντα, η κα Τζίνα Αναστασοπούλου, ο κ Λευτέρης Αραχωβίτης, ο κ Σωτήρης Καβαθατζόπουλος, ο κ  Γιώργος Καρβούνης, ο κ Δημήτρης Παπαναστασόπουλος, ο κ Αλέξανδρος Τσίπρας, η κα Χριστίνα Φούντζουλα και η κα Βασιλική Αγγελή ανέλυσαν, εν συντομία, τις στοχεύσεις τους και την πρόθεσή τους, δίνοντας το στίγμα τους στους παραβρισκόμενους.

Κων/νος Χονδρός