Επίσκεψη Θύμιου Σώκου στο Μεσολόγγι

Με ιδιαίτερα θερμό τρόπο υποδέχθηκαν χθες (Πέμπτη  8 Μαΐου 2014) οι κάτοικοι της Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ.Θύμιο Σώκο, ο οποίος…

Με ιδιαίτερα θερμό τρόπο υποδέχθηκαν χθες (Πέμπτη  8 Μαΐου 2014) οι κάτοικοι της Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ.Θύμιο Σώκο, ο οποίος συνοδευόταν από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας κ. Μάρκο Βασίλα και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της περιοχής.

Ο κ. Σώκος επισκέφθηκε τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου της Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με εργαζομένους.
Στη συνέχεια, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας επισκέφθηκε τον νυν Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας  Βασίλη Αντωνόπουλο όπου επιπρόσθετα  συνάντησε  τους υπαλλήλους της Περιφέρειας, με τους οποίους επί τέσσερα χρόνια είχε μια βαθιά αρμονική συνεργασία.
Ο κ. Σώκος επίσης επισκέφθηκε τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και αντάλλαξε απόψεις.                 Ακολούθως, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας βρέθηκε στο Λιμεναρχείο και Τελωνείο Μεσολογγίου όπου συζήτησε με τον κ. Λιμενάρχη ενώ επισκέφθηκε και τη Δ.Ο.Υ Μεσολογγίου.
Ο κ. Σώκος περπάτησε στον πεζόδρομο της Ιεράς Πόλης του Μεσολογγίου, στο εμπορικό της κέντρο, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους πολίτες αλλά και με τους επαγγελματίες τις αγοράς για τις αυξημένες ανάγκες τις τοπικής κοινωνίας αλλά και να εκθέσει το πρόγραμμα του συνδυασμού του «ΔΥΤΙΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ».