Αγρίνιο: Αναβάλλεται η εκδήλωση με ομιλητή τον Κώστα Λαπαβίτσα!

Η ανακοίνωση της “επιτροπής πολιτών για την αντί-ευρωενωσιακη χειραφέτηση”, αναφέρει: "Η εκδήλωση της επιτροπής των πολιτών με αποκλειστικό ομιλητή τον Κώστα Λαπαβίτσα για τις 24/2,…

2159555

Η ανακοίνωση της “επιτροπής πολιτών για την αντί-ευρωενωσιακη χειραφέτηση”, αναφέρει:

"Η εκδήλωση της επιτροπής των πολιτών με αποκλειστικό ομιλητή τον Κώστα Λαπαβίτσα για τις 24/2, με θέμα τον ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ για την ελληνική οικονομία και κοινωνία , αναβάλεται για ευθετότερο χρόνο. Οργανωτικά και τεχνικά ζητήματα καθώς και τα περιορισμένα περιθώρια διαθεσιμότητας του Κώστα Λαπαβίτσα δεν επιτρέπουν την άρτια διοργάνωση που ταιριάζει στον εισηγητή και το θέμα μας.

Η Επιτροπή των Πολιτών για τη χειραφέτηση της χώρας από τα ευρωενωσιακά δεσμά δεσμεύεται για δύο πράγματα.  Να οργανωθεί το αμεσότερο δυνατόν και με τον πλατύτερο δυνατό τρόπο παρέμβαση του Κώστα Λαπαβίτσα στην πόλη μας. Να πάρει η αντι-ευρωενωσιακή πολιτική στο νομό Αιτ/νίας μόνιμα χαρακτηριστικά και διαδικασία. Με αντικείμενο  :

1. Να αναδειχτούν οι πραγματικές παραγωγικές και πολιτικές δυνατότητες ανασυγκρότησης εκτός Ο.Ν.Ε γειωμένες στην περιοχή μας.

2. Να αναδειχτούν οι βασικοί πολιτικοί και επιστημονικοί εκφωνητές της εξόδου από μνημόνια και ευρωζώνη.

3. Να αναδειχτεί η σαθρότητα των μνημονιακών και ευρωενωσιακών μονόδρομων.

Θα ακολουθήσει δελτίο τύπου του γραφείου του Κώστα Λαπαβίτσα προς τα τοπικά μέσα και κοινωνία".