Κόντρα στη Βουλή για τις Σκουριές (ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ)

Υπέρ του διαλόγου με την Eldorado Gold προκειμένου να λυθούν τα προβλήματα που έχουν ανακύψει τάχθηκε στη Βουλή ο Γιώργος Σταθάκης και περνώντας στην αντεπίθεση…

432d54af-f9be-4b84-81cf-445389a813e9

Υπέρ του διαλόγου με την Eldorado Gold προκειμένου να λυθούν τα προβλήματα που έχουν ανακύψει τάχθηκε στη Βουλή ο Γιώργος Σταθάκης και περνώντας στην αντεπίθεση κατηγόρησε τη ΝΔ ότι ταυτίζεται με τις επιλογές μιας ιδιωτικής εταιρίας.

«Η κυβέρνηση θέλει διάλογο και συντεταγμένο πλαίσιο για να επιλυθούν τρία - τέσσερα προβλήματα, ας μην τρέχουμε πίσω από κάποιες επιλογές της εταιρίας, αν εσείς θέλετε να ταυτιστείτε με εταιρία δικαίωμα σας», ανέφερε στο πλαίσιο συζήτησης επερώτησης βουλευτών της ΝΔ για τις επενδύσεις.

Την ίδια ώρα η ΝΔ έβαλλε ευθέως κατά της κυβέρνησης για τους χειρισμούς της που δημιουργούν αρνητικό κλίμα και διώχνει επενδυτές από τη χώρα, με τον Νίκο Δένδια να την κατηγορεί ότι αναζητά άλλοθι για το ασφαλιστικό.

«Η κυβέρνηση προσπαθεί να δημιουργήσει άλλοθι για ασφαλιστικό και ψάχνει να βρει αριστερά αντίμετρα, όπως οι χειρισμοί της στην Eldorado Gold», ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας, ενώ από την πλευρά του ο Λευτέρης Αυγενάκης τόνισε ότι η κυβέρνηση οδηγεί στην ανεργία εκατοντάδες εργαζόμενους και δίνει καταστροφικό μήνυμα σε επενδυτές. «Ποιος θα τολμήσει να επενδύσει σε εχθρικό και αβέβαιο επενδυτικό περιβάλλον;», ήταν το ερώτημα που απηύθυνε στην κυβέρνηση.

Ιδιαίτερα οξύς υπήρξε και ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη που υποστήριξε ότι οι χειρισμοί της κυβέρνησης θυμίζουν το «λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και το κορίτσι μου», αλλά και το «αδέλφια μου, αλήτες, πουλιά».

Ant1news.gr