Το Μήνυμα του Προέδρου της ΝΕΦΕ Φώτη Τσόλκα για τις εκλογές της Ν.Δ την Κυριακή

Σχετικά με την εκλογική διαδικασία της 10ης Ιανουαρίου 2016, για την ανάδειξη του νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, η Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας…

φωτης τσολκας

Σχετικά με την εκλογική διαδικασία της 10ης Ιανουαρίου 2016, για την ανάδειξη του νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, η Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει τους ψηφοφόρους,

Προσκαλώ τους 8,000 και πλέον Νεοδημοκράτες του νομού που προσήλθαν στις κάλπες για να ασκήσουν το ανώτατο δημοκρατικό τους δικαίωμα για την εκλογή Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, να το επαναλάβουν στις 10 Ιανουαρίου.

Για να αποδείξουμε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι εδώ Ενωμένη και Δυνατή για να ανταποκριθεί στον εθνικό της ρόλο σε μια δύσκολη συγκυρία για το Καλό της Χώρας.

Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί, στην Ελλάδα από τις 7 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα. Δικαίωμα ψήφου έχουν μόνον εκείνα τα μέλη του κόμματος που ψήφισαν κατά την εκλογή της 20ης Δεκεμβρίου 2015 και έχουν εγγραφεί στους εκλογικούς καταλόγους. Οι ψηφοφόροι θα ψηφίσουν στα ίδια εκλογικά κέντρα που είχαν ψηφίσει κατά την προηγούμενη εκλογή, αλλά αυτή την φορά στο εκλογικό τμήμα (κάλπη) στο οποίο αντιστοιχεί το πρώτο γράμμα του επωνύμου τους. Δεν θα τους ζητηθεί να καταβάλλουν οποιοδήποτε χρηματικό ποσό προκειμένου να τους επιτραπεί να ψηφίσουν. Για την αναγνώρισή τους από την Εφορευτική Επιτροπή, οι ψηφοφόροι πρέπει να έχουν μαζί τους την ελληνική ταυτότητά τους.

Εύχομαι Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά και το 2016 να φέρει ξανά τα χαμόγελο, το όνειρο και την ελπίδα σε κάθε σπίτι και να ταυτιστεί με την αλλαγή σελίδας που έχει ανάγκη η Πατρίδα μας.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΕΦΕ

ΦΩΤΗΣ ΤΣΟΛΚΑΣ