Πολυτελής γάμος με Μεσολογγίτικο άρωμα! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Η μεγάλη μέρα για τον Στάθη και τη Νόρα ήρθε! Σε ένα υπέροχο χώρο δίπλα στη θάλασσα, στο παρεκκλήσι του Αγίου Διονυσίου στη Βάρκιζα ένωσαν τις ζωές τους ενώπιον Θεού και ανθρώπων.

Στις 3 του Σεπτέμβρη το πολυτελές Island είχε προετοιμαστεί με κάθε επισημότητα για να υποδεχτεί τους δύο μελλόνυμφους και να τους προσφέρει μια αξέχαστη δεξίωση. Ο Στάθης, γιος του Μεσολογγίτη Ξενάκη Μαρούλη και η Νόρα Μάϊερ, Αμερικανίδα με ελβετική καταγωγή πέρασαν το κατώφλι της εκκλησίας και αντάλλαξαν όρκους πίστης και αφοσίωσης. Στυλάτος μέσα στο κοστούμι του ο Στάθης, μια κούκλα με πανέμορφο νυφικό η Νόρα ήταν αμφότεροι χάρμα ιδέσθαι και δικαίως οι δικοί τους καμάρωναν.

Το ζευγάρι μένει στο Ντάλλας (Τέξας), αλλά ο γαμπρός δεν ξεχνά την ελληνική καταγωγή του και ήθελαν να τελέσουν τον γάμο τους όπως προβλέπεται από τα έθιμά μας. Εταιρεία είχε οργανώσει με κάθε λεπτομέρεια την τελετή, αλλά και την επίσκεψη των Αμερικάνων στα αξιοθέατα των Αθηνών αλλά και κρουαζιέρες στα γύρω νησιά. Όταν δε οι ξένοι έτρωγαν έχοντας στο πιάτο την Ακρόπολη αισθάνονταν σαν να γευματίζουν με τους Έλληνες θεούς, κάτι που τους προκάλεσε θαυμασμό.

Η ΑΙΧΜΗ εύχεται στους νεονύμφους να ζήσουν και να ευτυχήσουν με αγάπη και αλληλοκατανόηση. Να δημιουργήσουν μια πολύ καλή οικογένεια και να τους καμαρώνουν οι γονείς και οι φίλοι τους.

aixmi-news.gr

gamos6

gamos1

gamos2

gamos3

gamos4

gamos5

Γιάννης Τσιμιτσέλης- Κατερίνα Γερονικολού: Ρομαντική βόλτα αγκαλιασμένοι στην παραλία! (ΦΩΤΟ)