ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΠοιοι θα έχουν το «πάνω» χέρι;

Ποιοι θα έχουν το «πάνω» χέρι;

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές στο στρατόπεδο της αντιπολίτευσης στο δήμο Αγρινίου.

Ενόψει της πρώτης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, οι νέοι σύμβουλοι ετοιμάζονται να «τρίξουν» τα δόντια στη δημοτική αρχή, ώστε να δώσουν το στίγμα της αντιπολιτευτικής τακτικής που θα ακολουθήσουν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες λοιπόν κάποιοι κάνουν «εντατικά» μαθήματα για τον τρόπο με τον οποίο θα τοποθετηθούν για τα θέματα του δήμου, ενώ ακόμη στο εσωτερικό των δύο ισχυρότερων παρατάξεων δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιος θα είναι ο αντ’ αυτής/ου…

Στην παράταξη της κ. Σταρακά αρκετοί αναρωτιούνται εάν τον πρώτο λόγο θα έχουν οι παλιοί ως πιο έμπειροι ή εάν θα δοθεί «τόπος στα νιάτα»…

Από την πλευρά της παράταξης Καμμένου τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Σε περίπτωση απουσίας του κ. Καμμένου από το δημοτικό συμβούλιο ακούγεται ότι τον πρώτο λόγο θα έχει ο κ. Ζέρης.

Θα έχει πάντως πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε εάν θα υπάρξει «κοινή αντιπολιτευτική γραμμή» ή εάν θα κατηγορεί ο ένας τον άλλον όπως στο παρελθόν.

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Τι συζητούσαν οι φαρμακοποιοί – αυτοδιοικητικοί;

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr