Πλημμύρα στο παλιό νοσοκομείο Αγρινίου

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΕκτός από την γνωστή λεηλασία που έχει υποστεί το παλιό νοσοκομείο Αγρινίου, σήμερα αντιμετωπίζει και πολύ περισσότερα προβλήματα. Στον δεύτερο όροφο του κληροδοτήματος Τσικνιά, ακριβώς έξω από την Ουρολογική Κλινική και την Μ.Ε.Θ, έχουν σπάσει σωλήνες, με αποτέλεσμα η αίθουσα που εντοπίζεται η ζημιά, καθώς επίσης και ολόκληρο το κλιμακοστάσιο του κτηρίου να έχει πλημμυρήσει. Το νερό έχει φτάσει και στο υπόγειο του κτηρίου, στο οποίο έχουν πλημμυρήσει και δωμάτια και μέρος του διαδρόμου.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΜάλιστα, η ροή του νερού είναι τόσο μεγάλη που το νερό τρέχει και από το ασανσέρ, ενώ στο κλιμακοστάσιο η πτώση του νερού από τον όροφο στο υπόγειο μοιάζει κυριολεκτικά με καταρράκτη. Μεγάλη είναι και η συγκέντρωση νερών στον ενδιάμεσο όροφο, έξω ακριβώς από τα παλιά χειρουργεία.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΗ πλημμύρα είναι τόσο έντονη που γίνεται αντιληπτή και από τον εξωτερικό χώρο του νοσοκομείου. Περίοικοι ενημέρωσαν τις αρμόδιες υπηρεσίες, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα. Η παρέμβαση πρέπει να είναι αστραπιαία για να σωθεί η κατάσταση, καθώς μικρές ποσότητες νερού ήδη έχουν φύγει έξω από την πόρτα του κλιμακοστασίου.

Κων/νος Χονδρός

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA