Δήμος Αγρινίου: Στο πλευρό του Γιώργου Παπαναστασίου η Βασιλική Δ. Παπαχρήστου (ΦΩΤΟ)

Η ανάδειξη και η αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων και δυνατοτήτων του Δήμου Αγρινίου είναι μονόδρομος. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως τα πλεονεκτήματα αυτά μπορούν να υποστηρίξουν την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής, δημιουργώντας ακόμα και θέσεις εργασίας για τους συμπολίτες μας αρκεί να πορευτούμε, υιοθετώντας ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης που θα στηρίζεται στο σχεδιασμό, τη συλλογικότητα και τη διαβούλευση.

Είμαι απ’ αυτούς που πιστεύουν ότι παρά την πολιτική απαξίωση των τελευταίων ετών, η Τοπική Αυτοδιοίκηση παραμένει αξιόπιστος θεσμός της Δημοκρατίας που καλείται να δώσει λύσεις, να ενεργοποιήσει δυνάμεις και να χαράξει πολιτικές.

Υπηρετώντας επίσης την καθημερινή μαχόμενη δικηγορία, γνωρίζω καλά τους ανθρώπους και τα προβλήματά τους και εργάζομαι καθημερινά και επίμονα για την επίλυσή τους.

Κάτω απ’ αυτές τις σκέψεις, ανταποκρίθηκα στην πρόσκληση του Δημάρχου Αγρινίου κύριου Γεωργίου Παπαναστασίου και πήρα την απόφαση να ασχοληθώ με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και να είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό «Αγρίνιο Νέα Αρχή, Τόπος να ζεις».

Πιστεύω σ’ αυτή  την πόλη, πιστεύω σ’ αυτό τον Τόπο, πιστεύω σε όλους εμάς.

papaxristou

Βασιλική Δ. Παπαχρήστου

Υποψήφια Δημ. Σύμβουλος

της Δημοτικής Παράταξης

του Γ. Παπαναστασίου

«Αγρίνιο Νέα Αρχή,

Τόπος να ζεις»

Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αγρινίου: 1ος αγώνας TRAIL Αγρινίου