Για πλαστογραφία κατηγορεί τον Δήμο Ναυπάκτου η Ομοσπονδία Εμπόρων – Επαγγελματοβιοτεχνών

Αναλυτικά:

«Το ΔΣ της Ομοσπονδίας σε έκτακτη συνεδρίαση του, την 22/10/2018, με ομόφωνη απόφαση του, καταδικάζει την ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής στην οποία με πλαστογραφημένες τις υπογραφές των μελών μας, Δαβανέλλου Θεμιστοκλή και Αναδιώτη Κων/νου, παρουσίασε έγγραφα περί δήθεν παραλαβής της πρόσκλησης συνεδρίασης της Επιτροπής Διαβούλευσης από τα παραπάνω μέλη μας, με ημερομηνία 31/05/2017 με θέμα  «Ανάπλαση ιστορικού κέντρου Ναυπάκτου’», προσπαθώντας για άλλη μια φορά να μεταθέσουν σε άλλους τις ευθύνες τους.

Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι ουδέποτε παρέλαβαν τα παραπάνω πλαστά έγγραφα.

Επιπλέον, διαμαρτυρόμαστε και καταδικάζουμε την ωμή παρέμβαση της Δημοτικής Αρχής στα εσωτερικά της Ομοσπονδίας και τους βεβαιώνουμε ότι έχουμε την εμπειρία και τη γνώση να αγωνιζόμαστε μόνο για τα προβλήματα των επαγγελματιών χωρίς εξωτερικούς συμβούλους.»

Επίσης, το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας καλεί τα μέλη του να παρευρεθούν στην ενημέρωση που θα κάνει ο Δήμος στο Ξενία, τη Τετάρτη 24/10/2018 και ώρα 19:00 μμ, με θέμα την ανάπλαση του ιστορικού κέντρου της πόλης.

«Η παρουσία όλων των επαγγελματιών κρίνεται απαραίτητη, γιατί είναι από τα πιο σημαντικά έργα στη πόλη», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Αγρίνιο: Σοβαρό τροχαίο στην Ερμίτσα μεταξύ λεωφορείου και δικύκλου – Στο Νοσοκομείο 37χρονος! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)