ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα Νεα“Βιομηχανία” με πλαστά παράβολα για μεταβίβαση οχημάτων στο Αγρίνιο!

“Βιομηχανία” με πλαστά παράβολα για μεταβίβαση οχημάτων στο Αγρίνιο!

“Βιομηχανία” με πλαστά παράβολα για μεταβίβαση οχημάτων στο Αγρίνιο!

Στον αρμόδιο Εισαγγελέα Αγρινίου υπεβλήθη χθες ο φάκελος που προέκυψε από έρευνα της αρμόδιας υπηρεσίας της Περιφέρειας αναφορικά με παρατυπίες που διαπιστώθηκαν στην υποβολή δικαιολογητικών στο Τμήμα Μεταφορών Αγρινίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας ζήτησε στην προ ημερών συνάντησή που είχε από τον Υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη, την εγκατάσταση συστήματος POS στη συμβεβλημένη Τράπεζα, ώστε οι οποιεσδήποτε παραβάσεις να διαπιστώνονται έγκαιρα. Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες Πατρινών Μέσων Ενημέρωσης (tempo24.gr), στην υπηρεσία Μεταφορών στο Αγρίνιο βρέθηκαν να έχουν κατατεθεί 22 πλαστά παράβολα για μεταβίβαση οχημάτων.

Κατόπιν ελέγχων και σχετικών αναζητήσεων στη συμβεβλημένη τράπεζα, τελικά επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι της υπηρεσίας. Τα παράβολα ήταν πλαστά.

Από κει και πέρα την σκυτάλη των ερευνών αναμένεται να λάβει η τοπική αστυνομία ερευνώντας την ύπαρξη κυκλώματος στην περιοχή λόγω του μεγάλου αριθμού των περιστατικών.

Να υπενθυμίσουμε ότι το κόστος μεταβίβασης αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, ξεκινά από 75 ευρώ και κυμαίνεται ανάλογα με τα κυβικά του οχήματος.

Ο Βασίλης Κονήδας κριτής στο Junior Music Star (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr