Γιόρτασε τα 70 χρόνια λειτουργίας του και έκοψε την πίτα του ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αγρινίου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Στην κατάμεστη αίθουσα της Δ/νσης Αστυνομίας Ακαρνανίας στο Αγρίνιο, πραγματοποιήθηκε στις 27-1-2018 ο εορτασμός των 70 χρόνων και η κοπή της Βασιλόπιτας του Συνδέσμου Αποστράτων Σ. Α. Αγρινίου. Την Πίτα ευλόγησε ο αιδεσιμολογιότατος Κων/νος Καντάνης εφημέριος του Ι.Ν. Αγ. Δημητρίου Αγρινίου.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Δημήτριος Τσούνης στην παρουσίαση των πεπραγμένων για τα 70 χρόνια λειτουργίας, επισήμανε ότι ο Σύλλογος ιδρύθηκε στις 6-1-1948 σε μια ταραγμένη για την πατρίδα μας χρονική στιγμή και έκτοτε έχει να παρουσιάσει πλούσιο κοινωνικό έργο στην πόλη του Αγρινίου και την ευρύτερη περιοχή της Αιτωλ/νίας και εξυπηρετεί τους σκοπούς για τους οποίους ιδρύθηκε.

apostratoi agriniou pita astinomia

Ακολούθησαν τρεις ειδικές βραβεύσεις με τιμητικές πλακέτες στον Ανθ/μο ε.α. Γιώργο Πολύχρονο και τους Αρχ/κες Γεράσιμο Κορδάτο και Παναγιώτη Αγγελούδη για το ήθος, τη δύναμη ψυχής και απαράμιλλης θέλησης που διαρκώς επιδεικνύουν και τους αναδεικνύει ως παράδειγμα μίμησης για την κοινωνία.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Βαρεμένος, ο Βουλευτής κ. Μάριος Σαλμάς, οι Δήμαρχοι Αγρινίου και Θέρμου κ.κ. Γεώργιος Παπαναστασίου και Σπυρίδων Κωνσταντάρας, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Αγρινίου κ. Βασίλειος Φωτάκης, ο Δ/ντής της Δ.Α. Ακαρνανίας κ. Δημήτριος Παπαευθυμίου, εκπρόσωποι Στρατιωτικών και Πολιτικών Αρχών, πλήθος μελών και φίλων του Συλλόγου.

Απίστευτο περιστατικό βίας στο Αγρίνιο – Του πέταξαν πέτρες, τον ξυλοκόπησαν, πήγαν στο σπίτι του και του έβαλαν φωτιά στα πράγματά του!