Έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Δημοσιογράφων στην Αθήνα (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ σήμερα ο σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων δημοσιογράφων και εργαζόμενων στα ΜΜΕ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα Στην αρχή ο (προσωρινός) πρόεδρος του συλλόγου Πάνος Σόμπολος έκανε μια αναδρομή στην δραστηριότητα του συλλόγου και στις συναντήσεις με υπουργούς, τον περιφερειάρχη αλλά και κοινωνικούς φορείς στην Αθήνα και στην Αιτωλοακαρνανία. Στην συνέχεια τον λόγο πήραν τα υπόλοιπα (προσωρινά) μέλη του Δ.Σ οι οποίοι αναφέρθηκαν σε ζητήματα που άπτονται την καλύτερη λειτουργία του Συλλόγου, τα οικονομικά, αλλά και κατέθεσαν προτάσεις για την καλύτερη λειτουργία. Τοποθετήθηκαν οι περισσότεροι των παρόντων.

Εμπερεστατωμένη ενημέρωση για διάφορα ζητήματα που άπττονται του νομού (πανεπιστήμιο, μαρίνες, λιμάνια, υποδομές, συγκοινωνίες κλπ) μας έκανε ο δημοσιογράφος, βουλευτής και αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Βαρεμένος Μας έδωσε μια εικόνα του τι έχει προγραμματισθεί να γίνει αλλά και τι προβλέπεται στο μέλλον για διάφορα (κυρίως) οδικά έργα, Πλατυγιάλι, μαρίνα Μεσολογγίου κλπ. Στην συνέχεια συνάδελφοι απά την επαρχία μετέφεραν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην λειτουργία του τύπου.

Όλα αυτά βέβαια καταγράφηκαν και θα συζητηθούν σε μια μεγάλη εκδήλωση που θα γίνει στον Νομό για τα ΜΜΕ και γενικά τον Τύπο και την ενημέρωση. Κλείνοντας ο πρόεδρος Π. Σόμπολος ανέφερε οτι πολύ σύντομα θα διεξαχθούν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Δ.Σ το οποίο θα έχει ένα πολύ μεγάλο έργο να επιτελέσει. Ως είθισται στο τέλος κόπηκε η βασιλόπιτα άλλα φλουρί δεν βρέθηκε σε όσους ήταν παρόντες και πήραν το κομμάτι τους. Ίσως ήταν στα υπόλοιπα που έμειναν αδιάθετα..

Το λυπηρό όμως στην όλη υπόθεση ήταν η πάρα πολύ μικρή συμμετοχή. Ίσως η μέρα να μην ήταν η κατάλληλη για μερικούς, ίσως να μην είχαν ειδοποιηθεί οι περισσότεροι ίσως (το πιο πιθανόν) να μην είχαν ενημερωθεί όσοι εργάζονται στα ΜΜΕ, οποίος όμως και αν είναι ο λόγος η η αίτια, το θέαμα ήταν λυπηρό. Ελπίζω μετά την σημερινή προβολή να ενδιαφερθούν όλοι τους και να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη των δημόσιων σχέσεων Κατερίνα Παπακωστοπούλου (δημοσιογράφος στο STAR). Τουλάχιστον στις αρχαιρεσίες που θα γίνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα να υπάρξει πάρα πολύ μεγάλη ανταπόκριση και για εγγραφή στα νέα μέλη και για υποψηφιότητα για το Δ.Σ.

pita-dimosiografwn (3)

pita-dimosiografwn (4)

pita-dimosiografwn (1)

pita-dimosiografwn (2)

Δημοσιεύτηκε η Προκήρυξη 8.166 θέσεων Καθαριότητας Δήμων [Το ΦΕΚ]