ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑκτιο–ΒονιτσαΠινακίδα στην Ιόνια οδό τοποθετεί το Αεροδρόμιο Ακτίου στην Πρέβεζα! – Έλλειψη πινακίδων σήμανσης, προς την πόλη της Βόνιτσας!

Πινακίδα στην Ιόνια οδό τοποθετεί το Αεροδρόμιο Ακτίου στην Πρέβεζα! – Έλλειψη πινακίδων σήμανσης, προς την πόλη της Βόνιτσας!

Πινακίδα στην Ιόνια οδό τοποθετεί το Αεροδρόμιο Ακτίου στην Πρέβεζα! – Έλλειψη πινακίδων σήμανσης, προς την πόλη της Βόνιτσας!
Με αγανάκτηση και έκπληξη ένας αναγνώστης από τη Βόνιτσα, αντίκρισε στην Ιόνια Οδό (στο Κόμβο Αμβρακίας, λίγο πριν την Αμφιλοχία) που παραδόθηκε πριν λίγο καιρό στην δημόσια κυκλοφορία, να έχει τοποθετηθεί πληροφοριακή πινακίδα, στην οποία τοποθετείται το Αεροδρόμιο Ακτίου στην Πρέβεζα και δεν αναγράφετε πουθενά ως προορισμός η ΒΟΝΙΤΣΑ. 
Αυτή η ανακολουθία πρέπει να διορθωθεί αμέσως αφού το Άκτιο ανήκει στο νομό Αιτωλοακαρνανίας και επιπλέον κρίνεται αναγκαία η άμεση τοποθέτηση πληροφοριακών πινακίδων κατεύθυνσης, με την αναγραφή «ΒΟΝΙΤΣΑ».Η έλλειψη πληροφοριακών πινακίδων σήμανσης, στην Ιόνια οδό με αναφορά στη Βόνιτσα, οδηγούν στην υποβάθμισή της πόλης και όχι στην αναβάθμιση της, την οποία επιδιώκουν εδώ και δεκαετίες οι τοπικοί φορείς, που δικαιολογημένα θεωρούν την πρωτεύουσα του δήμου Ακτίου Βόνιτσας, ως σημείο ανάπτυξης της περιοχής.
xiromeronews.blogspot.gr
tampeles-ionia-odo1

«Μέγαρο» ακούει;;;

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr