ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΠεζόδρομοι και χωρίς άδειες – Γ. Παπαναστασίου: Θα μας είχατε κρεμάσει στα μανταλάκια…

Πεζόδρομοι και χωρίς άδειες – Γ. Παπαναστασίου: Θα μας είχατε κρεμάσει στα μανταλάκια…

Πεζόδρομοι  και χωρίς άδειες – Γ. Παπαναστασίου: Θα μας είχατε κρεμάσει στα μανταλάκια…

Ένα εύλογο ερώτημα για τα προβλήματα που παρουσιάζονται σε πολλούς πεζοδρόμους του Αγρινίου τέθηκε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, από τον επικεφαλής της «Συμμαχίας Πολιτών» Γιώργο Καραμητσόπουλο.

Η διέλευση δικύκλων κατά βάση, τα τραπεζοκαθίσματα πέραν των επιτρεπόμενων ορίων, ο ελλιπής φωτισμός είναι σε πολλές περιπτώσεις υπαρκτά προβλήματα.

Ο Γιώργος Παπαναστασίου παραδέχθηκε ότι η δημοτική αστυνομία αδυνατεί λόγω έλλειψης προσωπικού να επιτηρήσει τους πεζοδρόμους. Ωστόσο ο δήμαρχος Αγρινίου αποκάλυψε πως σε κάποιες περιπτώσεις πεζόδρομοι δημιουργήθηκαν χωρίς συγκοινωνιακή μελέτη και χωρίς την απαιτούμενη άδεια! Έφερε μάλιστα ως παράδειγμα την πεζοδρόμηση που έγινε επί διοικήσεως Μοσχολιού μέσω ΕΣΠΑ στην περιοχή του «παλαιού μύλου».

«Αν τα είχαμε κάνει εμείς αυτά θα μας είχατε κρεμάσει στα μανταλάκια» είπε με νόημα ο κ. Παπαναστασίου, θέλοντας να δείξει την επιμονή στους τύπους από ορισμένες παρατάξεις της αντιπολίτευσης.

Πάντως η αλήθεια είναι ότι η κατάσταση στους πεζόδρομους πρέπει να βελτιωθεί και θα πρέπει να συνδράμει και η Τροχαία, τουλάχιστον σε ότι αφορά την επιτήρηση.

Εφημερίδα «Συνείδηση»

«Γιορτή Εθελοντή» από το δήμο Αγρινίου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr