Ο Πέτρος Σαράκης υποψήφιος Βουλευτής με τη ΝΔ στην Αιτωλοακαρνανία;

Έντονες ζυμώσεις και διεργασίες καταγράφονται τις τελευταίες ημέρες στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, για την στελέχωση των ψηφοδελτίων και τα ονόματα που θα συμπεριληφθούν σε αυτά, στις Βουλευτικές εκλογές. Η Πειραιώς θέλει να είναι έτοιμη όποτε κι αν προκηρυχθούν εκλογές με αποτέλεσμα ο εκλογικός μηχανισμός να βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δίνει μεγάλη σημασία σε νέους, άφθαρτους και επαγγελματικά καταξιωμένους στο χώρο τους ανθρώπους. Για την Αιτωλοακαρνανία πέραν από τα γνωστά ονόματα που ακούγονται κατά καιρούς, τελευταία ήρθε να προστεθεί το όνομα του Αγρινιώτη πλαστικού χειρουργού, Πέτρου Σαράκη. Πληροφορίες του sinidisi.gr αναφέρουν ότι στον γνωστό γιατρό έχουν γίνει επανειλημμένα κρούσεις να είναι υποψήφιος Βουλευτής στην Αιτωλοακαρνανία, θεωρώντας ότι η παρουσία του θα δυναμώσει το προφίλ του ψηφοδελτίου.

Ο ίδιος, κρατά κλειστά τα χαρτιά του και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η απόφασή του καθώς γίνεται αντιληπτό ότι ενδεχόμενη θετική απάντηση ανακατεύει την πολιτική τράπουλα στο νομό.

sarakis

ΝΔ: Παίζει δυνατά ο Κώστας Σπηλιόπουλος για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας