Πετράκης: «Ήταν ένα πολύ άδικο αποτέλεσμα για εμάς»

Το κάτι παραπάνω άξιζε να πάρει ο ΠΑΣ στο Αγρίνιο, όπως ανέφερε ο Γιάννης Πετράκης μετά το ματς.
«Ήταν ένα πολύ άδικο αποτέλεσμα για εμάς. Ξέραμε ότι είχαμε να παίξουμε με μια πολύ καλή και ποιοτική ομάδα. Παρόλα αυτά ελέγχαμε τον αγώνα και με έντεκα και με δέκα παίκτες. Κάναμε προϋποθέσεις για να βάλουμε γκολ. Συμβαίνει στο ποδόσφαιρο να μην κερδίζει ο καλύτερος. Σε όλες τις φάσεις του παιχνιδιού είμαστε πάρα πολύ καλοί. Ο Παναιτωλικός δεν έκανε ευκαιρίες.
Παρόλα αυτά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα μας και αυτό είναι που κρατάω ως παρακαταθήκη για τα υπόλοιπα πέντε παιχνίδια. Είμαστε στεναχωρημένοι γιατί ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω», είπε αρχικά.
Και μετά ρωτήθηκε αν περίμενε ότι οι γηπεδούχοι θα επέλεγαν να ακολουθήσουν την τακτική των αντεπιθέσεων. «Νομίζω ότι ο Παναιτωλικός προσπάθησε να διαφυλάξει το αποτέλεσμα που είχε αλλά σημαντικό ρόλο που δεν κατάφερε να απειλήσει ήταν η δική μας συμπεριφορά. Η καλή λειτουργία που είχαμε».
Κλείνοντας του ζητήθηκε ένα σχόλιο για όλα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. «Η απάντηση έχει να κάνει με τη στάση μου την καθημερινή στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να προσπαθούμε όλοι να κάνουμε το ποδόσφαιρο πιο ελκυστικό και να έρχεται ο κόσμος στα γήπεδα».
gazzetta