Πέθανε ο ηθοποιός Δημήτρης Βεάνος

Πέθανε ο ηθοποιός Δημήτρης Βεάνος

Μια ακόμη απώλεια μετρά ο καλλιτεχνικός κόσμος πριν το τέλος του 2016. Ο ηθοποιός Δημήτρης Βεάνος, ο οποίος έχει συμμετάσχει σε πολλές ελληνικές σειρές, έφυγε από τη ζωή.

Τη δυσάρεστη είδηση αποκάλυψε, μέσω Facebook, η φίλη του Γωγώ Ατζολετάκη, γράφοντας μάλιστα ένα συγκινητικό μήνυμα.
«Έφυγε ο καλός μου φίλος Δημήτρης Βεάνος. Ο συνάδελφος ηθοποιός Δημήτρης Βεάνος. Θα τον αποχαιρετήσουμε την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου στις 3 μ.μ. από το Β’ Νεκροταφείο! Καλό σου ταξίδι, αγαπημένε μου φίλε… κι ευχαριστώ για την αγάπη που μου πρόσφερες τόσο απλόχερα όλα τα χρόνια της γνωριμίας μας και της φιλίας μας», έγραψε.

O Δημήτρης Βεάνος είχε στο ενεργητικό του

αρκετές συμμετοχές σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές, σε μικρούς ή μεγαλύτερους ρόλους, με πιο χαρακτηριστική αυτή στο «Άκρως Οικογενειακόν» του ΑΝΤ1 με τον Γιάννη Μπέζο και τη Ναταλία Τσαλίκη. Μεταξύ άλλων, συμμετείχε στις σειρές: «Βότκα πορτοκάλι», «Λατρεμένοι μου γείτονες», «Ήρθε κι έδεσε», «Ιδιαιτέρα για κλάματα», «Φιλί ζωής», «Η συκοφαντία», «Πες μου ναι», «Κάπου σε ξέρω», «Το κλειδί», «Το πιο γλυκό μου ψέμα», «Επιθυμίες», «Μωβ-Ροζ», «Άμυνα ζώνης», «Μικρές αμαρτίες», «Αριστοτέλης ο άριστος», «Εκείνες κι εγώ», «7 θανάσιμες πεθερές: Η χήρα πεθερά», «Γάμος με τα όλα του: Δημητράκης ο δίγαμος», «L.A.P.D.».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε:

«Φιλί ζωής» από Αγρινιώτη σε πάσχοντα από λευχαιμία