«Έγδυσαν» ανενόχλητοι τα περίπτερα στην πλατεία του Θέρμου!

Μία απίστευτη διάρρηξη σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στο Θέρμο και πιο συγκεκριμένα στην πλατεία της πόλης. Σύμφωνα με πληροφορίες του sinidisi.gr άγνωστοι έσπασαν τις πόρτες των δύο περιπτέρων που βρίσκονται επί της πλατείας και αφαίρεσαν κούτες τσιγάρων καθώς και κέρματα που υπήρχαν. Η λεία των δραστών είναι μεγάλη με τους ιδιοκτήτες να ενημερώνουν σήμερα νωρίς το πρωί το αστυνομικό τμήμα της περιοχής που ενεργεί την σχετική έρευνα.

Πρόκειται πάντως για περιστατικό που θα πρέπει να προβληματίσει τις Αρχές, καθώς μιλάμε για «χτύπημα» στο πλέον κεντρικό σημείο της περιοχής.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες τα ξημερώματα, διέρρηξαν περίπτερο 46χρονης ημεδαπής στο Θέρμο και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και διάφορα καπνικά προϊόντα.

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες τα ξημερώματα, διέρρηξαν περίπτερο 41χρονης ημεδαπής στο Θέρμο και αφαίρεσαν καπνικά προϊόντα.

Ναύπακτος: Κούρεμα δανείων 82% με απόφαση βόμβα του Ειρηνοδικείου!