ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΠεριοδεία Στρατούλη σε Αγρίνιο και Ξηρόμερο

Περιοδεία Στρατούλη σε Αγρίνιο και Ξηρόμερο

Περιοδεία Στρατούλη σε Αγρίνιο και Ξηρόμερο

Το Αγρίνιο θα επισκεφτεί, την Παρασκευή 9 Νοέμβρη 2018, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας της Λαϊκής Ενότητας και πρώην Υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Δημήτρης Στρατούλης, όπου με κλιμάκιο από μέλη της Ν.Ε. και της Πολιτικής Επιτροπής Αγρινίου, θα επισκεφτεί τη ΔΕΗ, το Νοσοκομείο Αγρινίου και το Δήμο Αγρινίου.

Συγκεκριμένα:

Η επίσκεψη στη ΔΕΗ θα πραγματοποιηθεί στις 10:30π.μ. όπου θα συνομιλήσει με πολίτες-καταναλωτές, με εργαζόμενους και με το Δ/ντή του υποκαταστήματος, για ενημέρωση του μεγέθους του προβλήματος αδυναμίας εξόφλησης των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος και να καταθέσει τις θέσεις της Λαϊκής Ενότητας, για ανθρώπινη μεταχείριση όσων πολιτών αδυνατούν, με ευνοϊκές ρυθμίσεις πολλών μικρών δόσεων και αποφυγή αποκοπών ρεύματος.

Το Νοσοκομείο Αγρινίου θα το επισκεφθεί στις 11:30π.μ., όπου θα συνομιλήσει με τους εκπροσώπους των εργαζόμενων και των ιατρών για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, αλλά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην παροχή υπηρεσιών υγείας προς την Αιτωλοακαρνάνικη κοινωνία και θα παρουσιάσει τις θέσεις της Λαϊκής Ενότητας για το Δημόσιο αγαθό της υγείας και την ανάγκη απρόσκοπτης πρόσβασης σε αυτήν όλων των πολιτών. Επίσης θα  έχει συνάντηση με το Διοικητή του νοσοκομείου.

Στις 13:00μ.μ. θα συναντηθεί με το Δήμαρχο Αγρινίου, για να συζητήσει για τα προβλήματα της πόλης και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Αγρινίου.

Το Σάββατο, 10 Νοέμβρη, θα περιοδεύσει στο Ξηρόμερο και θα συμμετέχει στις 10 το πρωί στη συνέλευση της ΛΑΕ Ξηρομέρου με θέμα τις δημοτικές εκλογές.

Κλειστή ομάδα Προσωπικής Εποπτείας του Προσωπικού ΚΔΑΠ – ΜΕΑ Δήμου Αγρινίου από τον «Οδυσσέα»

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr