ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΠεριμένοντας το Υπουργείο…

Περιμένοντας το Υπουργείο…

Περιμένοντας το Υπουργείο…

Μία ακόμη συνεδρίαση για το Πανεπιστήμιο στο Αγρίνιο και αυτή τη φορά μάλιστα παρουσία της Πρυτάνεως Βενετσάνας Κυριαζοπούλου.

Μια συνεδρίαση όμως από την οποία δεν μπορεί να είναι κανείς ούτε αισιόδοξος, ούτε απαισιόδοξος. Και αυτό γιατί όπως ειπώθηκε πολλές φορές στη συνεδρίαση, κυρίως από την Πρύτανη, οι τελικές αποφάσεις λαμβάνονται από το Υπουργείο Παιδείας. Αν λοιπόν δεν υπάρξει τοποθέτηση – αντίδραση επί των ζητημάτων από την αρμόδια Υπουργό, δεν μπορεί κανείς να αισιοδοξεί. Εξάλλου η Πρύτανης επικαλούμενη ακαδημαϊκούς λόγους επέμεινε στη μεταφορά στην Πάτρα του Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος και του Τμήματος Ιστορίας – Αρχαιολογίας.

Από την άλλη ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, αν και δεν ήταν ακόμη έτοιμος για ανακοινώσεις, τόνισε ότι η Περιφέρεια μπορεί να συνδράμει στο ζήτημα των υποδομών του Πανεπιστημίου στο Αγρίνιο.

Δεν ήταν τυχαίο εξάλλου πως σε γενικές γραμμές αυτό ήταν το μόνο θέμα που σχολίασε ο Περιφερειάρχης και όχι τα ακαδημαϊκής υφής θέματα, αποφεύγοντας να πάρει θέση.

Εφημερίδα «Συνείδηση» 

6,1 εκατ. ευρώ το χιλιόμετρο

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr