Περικλής Γερμανός: «Έφτασε η ώρα να αξιοποιήσουμε την Αιτωλοακαρνανία» – ΗΧΗΤΙΚΟ

Συνέντευξη του υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου Αιτωλοακαρνανίας με τον συνδυασμό του Νεκτάριου Φαρμάκη

Πρόκειται για ένα από τα πρωτοεμφανιζόμενα πρόσωπα στον στίβο των αυτοδιοικητικών εκλογών και πιο συγκεκριμένα στις περιφερειακές εκλογές, ως υποψήφιος με τον συνδυασμό του Νεκτάριου Φαρμάκη «Όλα από την αρχή». Φαρμακοποιός στο επάγγελμα και επιτυχημένος παράγοντας ως Πρόεδρος του Α.Ο. Αγρινίου στο μπάσκετ. Ο λόγος για τον Περικλή Γερμανό, ο οποίος διεκδικεί την ψήφο των Αιτωλοακαρνάνων στις εκλογές της 26ης Μαΐου.

Ο κ. Γερμανός μίλησε για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στην Περιφέρεια ασκώντας δριμεία κριτική στον Απόστολο Κατσιφάρα αφενός και αφετέρου καταθέτοντας αφετέρου τις άμεσες προτεραιότητες του συνδυασμού «Όλα από την αρχή» σε περίπτωση που εκλεγεί ο Νεκτάριος Φαρμάκης.

«Έχουμε ένα δυνατό ψηφοδέλτιο. Ο νομός αντιμετωπίζει πάρα πολλά προβλήματα με τις ευθύνες να ανήκουν στην Περιφερειακή Αρχή του Απόστολου Κατσιφάρα με κυρίαρχο το οδικό δίκτυο. Στην Αιτωλοακαρνανία δεν έγινε τίποτα και ο νομός μας δεν αξιοποιήθηκε. Αυτή η ώρα έφτασε. Για παράδειγμα στο μεγάλο ζήτημα του Φυσικού Αερίου, είμαστε πολύ πίσω σε σχέση με άλλες περιοχές. Πρέπει να αναληφθούν πρωτοβουλίες για την ενίσχυση του πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα, της τόνωσης της τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής μας και της απασχόλησης. Προσωπικά μπορώ να προσφέρω σε αρκετούς τομείς και δεν με διακατέχει παλαιοκομματική νοοτροπία» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Γερμανός, μιλώντας στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8» και την εκπομπή «10 ΜΕ… ΤΟΝΟ» με τον Νίκο Αγγελόπουλο.