Καταδίκη για βιασμό ανηλίκου βαρύνει τον καλλιεργητή που συνελήφθη με 500 δενδρύλια χασίς

Τριπλό…λαβράκι έβγαλε η Αστυνομία στην υπόθεση με τη μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών που αποκάλυψε από την Παρασκευή το tempo24.gr.  Ο καλλιεργητής από του Πέττα ΑΧαϊας είχε στην κατοχή του 500 δενδύλλια χασίς, αλλά, επίσης , είχε καταδικαστεί ερήμην σε 12 χρόνια φυλακή για αποπλάνιση και βιασμό ανηλίκου! Χθες μάλιστα που συνελήφθη, μετά από καταδίωξη, οπλοφορούσε κιόλας, είχε μαζί του κυνηγετικό όπλο. Στα χέρια της Αστυνομίας και ο 57χρονος διακινητής, ο οποίος είχε παραλάβει από του Πέττα 17 κιλά ινδικής κάνναβης με σκοπό να τα διακινήσει στην αγορά.

Αυτήν την ώρα γίνονται επίσημες ανακοινώσεις στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαϊας.

Εκατοντάδες δενδρύλλια χασίς ξερίζωσαν αστυνομικοί στην Δυτική Αχαΐα, ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες η επιχείρηση της Αστυνομίας έγινε κοντά στο δημοτικό διαμέρισμα Πέττα, όπου οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες οτι υπήρχε μεγάλη χασισοφυτεία.

Όπως πληροφορείται το  tempo24.gr η Αστυνομία έφθασε στο σημείο και συνέλαβε έναν άνδρα, ενώ προηγουμένως είχε συλληφθεί άλλο άτομο στην Πάτρα, έχοντας στην κατοχή του 17 κιλά χασίς, όπως από το πρωΐ έγραψε το tempo24.gr

Όπως προκύπτει ο συγκεκριμένος είχε προμηθευτεί τα ναρκωτικά από του Πέττα και στην συνέχεια επρόκειτο να τα διαθέσει στην αγορά.

Για την υπόθεση έγιναν σήμερα επίσημες ανακοινώσεις από την Αστυνομία.

www.tempo24.gr