Ηλεία: Αίσιο τέλος στο θρίλερ με την εξαφάνιση 16χρονης

Η συμβολή των Αστυνομικών Αρχών στον κάμπο της Ηλείας υπήρξε καταλυτική ώστε να έχει αίσιο τέλος υπόθεση εξαφάνισης μιας 16χρονης από την περιοχή του Κάμπου.…

astynomia6

Η συμβολή των Αστυνομικών Αρχών στον κάμπο της Ηλείας υπήρξε καταλυτική ώστε να έχει αίσιο τέλος υπόθεση εξαφάνισης μιας 16χρονης από την περιοχή του Κάμπου. Αν και η ίδια έδωσε λάθος στίγμα στους γονείς της για να αποπροσανατολίσει τις έρευνες για τον εντοπισμό της, οι Αρχές κατάφεραν να βρουν που βρισκόταν και να οδηγήσουν διακριτικά στην επιστροφή της στο σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, η κοπέλα είχε φύγει από το σπίτι της ανήμερα το Δεκαπενταύγουστο. Μετά τις αρχικές αγωνιώδεις αναζητήσεις απο την οικογένειά της, οι γονείς ενημέρωσαν τις Αστυνομικές Αρχές και επισήμως δηλώθηκε η εξαφάνισή της το επόμενο πρωί.

Η 16χρονη είχε αραιές επαφές τις τελευταίες ημέρες με την οικογένειά της, που δεν έπαψε να ανησυχεί . Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τους δικούς της, δήλωσε πως είχε μεταβεί στην Αθήνα. Οι Αρχές όμως είχαν άλλη άποψη και εστίαζαν στην περιοχή γύρω από την κωμόπολη που διαμένει η οικογένεια.

Έτσι μετά απο έρευνες που έκαναν οι Αστυνομικοί εντόπισαν την κοπέλα σε περιοχή κοντά σε αυτή που διέμενε. Εκεί βρισκόταν μαζί με νεαρό φιλικό της πρόσωπο. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να παρέμβουν καίρια και τελικά το μεσημέρι της Πέμπτης η 16χρονη να παρουσιαστεί στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και στην συνέχεια να την πάρουν οι γονείς της.