Στο "σκαμνί" τη Δευτέρα οι δύο συλληφθέντες για τον υπαίθριο οίκο ανοχής που έστησαν στο δάσος

Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας οδηγήθηκαν οι δύο Βούλγαροι που συνελήφθησαν για μαστροπεία, στο Κουνουπέλι, στο δάσος της Στροφυλιάς, στην Ηλεία, για το υπαίθριο πορνείο που…

ihgnlkvmtx5753f94b539c9

Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας οδηγήθηκαν οι δύο Βούλγαροι που συνελήφθησαν για μαστροπεία, στο Κουνουπέλι, στο δάσος της Στροφυλιάς, στην Ηλεία, για το υπαίθριο πορνείο που είχαν στήσει κυριολεκτικά μέσα στη φύση. Και οι δύο παραπέμφθηκαν σε δίκη με την αυτόφωρη διαδικασία και θα καθίσουν στο εδώλιο αύριο στη 1 το μεσημέρι, στο δικαστήριο της Αμαλιάδας.

Οι δύο ανδρες ηλικίας 40 και 33 ετών είναι από τη Βουλγαρία και οι άνδρες του Α.Τ. Βάρδας τους έπιασαν στα πράσα το βράδυ της Παρασκευής, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης.

Εκείνη την ώρα οι δύο γυναίκες συνευρίσκονταν με δύο πελάτες, οι οποίοι στη θέα των αστυνομικών έβαλαν στον στην απόλαυση κι άρχισαν να τρέχουν μέσα στο δάσος.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία στον τόπο του περιστατικού συνελήφθησαν και τρεις υπήκοοι Μπανγκλαντές, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων και είχαν μεταβεί εκεί για συνευρεθούν ερωτικά με τις δύο αλλοδαπές.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι μαστροποί μετέφεραν τις γυναίκες με αυτοκίνητο από την Πάτρα στην προαναφερόμενη περιοχή έχοντας ειδοποιήσει προηγουμένως τηλεφωνικώς τους «υποψήφιους πελάτες».

Οι δράστες εξέδιδαν τις γυναίκες, σε υπαίθριους δασικούς χώρους, που τους διαμόρφωναν ειδικά για το σκοπό αυτό, τις τελευταίες δέκα ημέρες τουλάχιστον, κυρίως σε αλλοδαπούς, από τις περιοχές της Μανωλάδας, έναντι του χρηματικού ποσού των δέκα ευρώ, ενώ άλλαζαν τακτικά τους χώρους συνεύρεσης, προκειμένου να μην είναι εύκολος ο εντοπισμός τους από τις Αρχές.

Σημειώνεται ότι από την προανάκριση προέκυψε ότι η κάθε γυναίκα συνευρίσκονταν μέχρι και με είκοσι άνδρες κάθε βράδυ.

Σε σωματικές έρευνες που ενήργησαν οι αστυνομικοί στους δύο μαστροπούς και στις δύο γυναίκες βρήκαν στην κατοχή τους και κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό των (3.095), ως προερχόμενο από την εγκληματική τους δραστηριότητα.

www.thebest.gr