Επεισόδιο με ξυλοδαρμό γυναίκας στην παλιά αγορά

Μία γυναίκα έπεσε θύμα ξυλοδαρμού τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στην παλιά αγορά του Πύργου. Το επεισόδιο εκτυλίχτηκε μπροστά στα μάτια των έκπληκτων θαμώνων το νυχτερινών…

elliniki-astunomia-elas-peripoliko-arxeio

Μία γυναίκα έπεσε θύμα ξυλοδαρμού τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στην παλιά αγορά του Πύργου. Το επεισόδιο εκτυλίχτηκε μπροστά στα μάτια των έκπληκτων θαμώνων το νυχτερινών καταστημάτων της περιοχής καθώς και περαστικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένας αλλοδαπός διαπληκτίστηκε με τη γυναίκα την οποία πέταξε πολλές φορές στο έδαφος, έξω απο το Αρχαιολογικό Μουσείο Πύργου. Αυτόπτες μάρτυρες κάλεσαν την Αστυνομία που κινητοποιήθηκε με αρκετές δυνάμεις - περιπολικά και άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. στην περιοχή αναζητώντας το δραστή του επεισοδίου.

Μετά την επίθεση στην γυναίκα, ο αλλοδαπός τράπηκε σε φυγή οι αστυνομικοί τον αναζητούσαν σε κοντινούς δρόμους της περιοχής.

Γυναίκα μου βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ αμέσως μετά μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Πύργου. Σύμφωνα με πληροφορίες το επεισόδιο φαίνεται να οφείλεται σε προσωπικές διαφορές των δύο ατόμων.

ilialive.gr