Πάτρα: Την Τετάρτη η απολογία του 44χρονου που κατηγορείται για βιασμό 14χρονης

Ενώπιον του Εισαγγελέα Πατρών με τις κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για αποπλάνηση και βιασμό ανήλικης, οδηγήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, 44χρονος Πατρινός. Ο συλληφθείς, ζήτησε και…

syllipsi_0

Ενώπιον του Εισαγγελέα Πατρών με τις κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για αποπλάνηση και βιασμό ανήλικης, οδηγήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, 44χρονος Πατρινός.

Ο συλληφθείς, ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη 6 Απριλίου, οπότε και θα οδηγηθεί εκ νέου στο Δικαστικό Μέγαρο Πατρών.

Υπενθυμίζεται πως το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, ο άνδρας συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, μετά την καταγγελία 14χρονης πως έπεσε θύμα βιασμού από τον συλληφθέντα και ένα ακόμα άνδρα, ο οποίος και αναζητείται.

Συγκεκριμένα το μεσημέρι της Τετάρτης οι δυο δράστες, σε συνοικία της Πάτρας, αφού ακινητοποίησαν την ανήλικη  την οδήγησαν σε εγκαταλελειμμένο κτίριο, ασκώντας της σωματική βία την ανάγκασαν σε ασελγείς πράξεις.

tempo24.gr

 

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

"Συνελήφθη, χθες (31-3-2016) το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 44 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για βιασμό και αποπλάνηση ανηλίκου.

Τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζει ένας ακόμα συνεργός του 44χρονου, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί και αναζητείται.

Ειδικότερα, το μεσημέρι της Πέμπτης, σε συνοικιακό δρόμο, οι δυο δράστες ακινητοποίησαν 15χρονη ημεδαπή και αφού την οδήγησαν σε εγκαταλελειμμένο κτίριο, ασκώντας της σωματική βία την ανάγκασαν σε ασελγείς πράξεις.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών αξιοποιώντας στοιχεία, ταυτοποιησαν τα πλήρη στοιχεία του 44χρονου και σε έρευνα που ενήργησαν στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού του βρίσκονται σε εξέλιξη".