Φ. Τσόλκας: «Στόχος μας να εμπεδώσουμε το αίσθημα ασφάλειας» (VIDEO)

Καμία ειδική εντολή δεν έχει έρθει μέχρι στιγμής στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας για τη διαχείριση των μεταναστευτικών ροών όσον αφορά το άμεσο ενδεχόμενο…

tsolkas

Καμία ειδική εντολή δεν έχει έρθει μέχρι στιγμής στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας για τη διαχείριση των μεταναστευτικών ροών όσον αφορά το άμεσο ενδεχόμενο να κατέβουν μετανάστες για να βρουν διέξοδο προς την υπόλοιπη Ευρώπη μέσω του λιμανιού της Πάτρας, από τη στιγμή που είναι πλέον ορατό να κλείσουν εντελώς τα σύνορα από τα βόρεια και τη στεριά.

Όπως τόνισε κατά τη συνάντηση που είχε ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής υποστράτηγος Φώτης Τσόλκας με τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους, αυτή τη στιγμή δεν είναι επί του παρόντος αυτό το θέμα, άλλωστε οτι και να συμβεί θα ενεργήσουμε βάσει των εντολών της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ.

Ο κ. Τσόλκας έθεσε μια σειρά από προτεραιότητες με την ανάληψη των νέων του καθηκόντων με κυριότερο όπως τόνισε, την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας στους πολίτες. Επιπλέον επεσήμανε πως άλλα στοιχεία που είναι πρωτεύοντα είναι η προστασία της ζωής των συμπολιτών μας, η προστασία της σωματικής ακεραιότητας, της περιουσίας, την πάταξη της εγκληματικότητας, της μάστιγας των ναρκωτικών και των κλοπών.